Merhaba kızlar. Benm gibi olan varmı merak ediyorum.
sürekli isteyen taraf benim eşim de istiyor biliyorum ama üşengeç çok. Banyo yapmaya üşeniyor

yine süslendim geldim yanına şişkomuyum diyorum evet diyo( mini giyinmiştim bacaklarım kalın biraz yoksa sadece balık etliyim)

Biraz omuzları geniş biriyim diyoki kaslara bakk
gerizekalı zaten istek de gitti herşey de.

çok canım sıkıldı yine bu gece de.
benm gibi olan varmı merak ediyorum kendi istekli olup kocası odun olan

SinirliBaykus valla bende balik etliyim canim basenlerim fazla kalin ama ust tarafim yok esim beni reddederse birdaha ona yanasmiycagimj bilir bi ara banada soylemisti sen nesin ki?kendini ne saniyorsun dedim boyi kisa bu arada biraz bende uzun kasli erkek istiyorum desem sana hosuna gidermi dedim ve birdaha bana boyle davranmiycaginj soyledi oylede oldu bende cok istekliyim esim surekli benden bekliyor tabi bana saldirdigi gunlerde oluyor:) bu aralar ben uzak duruyorum o yanasiyor sende dene ve takma biraz uzak durmaya bak tabi yine giyin ama kendin icin esin icin degil

Ya benimki de kendi kovalayacak ben kaçıcam öyle istiyor. Ben teklif ettiğimde ne bileyim ilişki o kadar heyecanlı gelmiyor bana ona da gelmiyor eminim. Hayır dicem ve o da yapana kadar uğraşacak 😅 beni de bu durum düşündürüyor 😬 herkesin derdi farklı 😁

SinirliBaykus ben varım 😔 5 dk önce öbür odadaki kocama seni çok özledim sevgilim yazıp ateşli emoji gönderdim uykum var aşkım yazmış, tamam yazıdım sadece bide cevap olarak kızdın mı yazmış nasıl duruyor anlamıyorum 4,5 gün oldu bide birlikte olmayalı nasıl iş bu anlamıyorum yaa😡

aslicannn benm öyle değil aslında herkes genel olarak vücudumu begenşr giydiğim yakışır filan. Geneld de çok sexy giyinirim. O da hep bayılıyorum filan derdi bugğn öyle dedş şok oldum salak sonra fa şaka yaptım hemen alınıyn diyo küstüm şimdi yattım bende 😞

1anne1panda aynı şekilde benm eşim de oyle sürekli mafya filmlerine takmış izleyip duruyor biz yattıktan sora yatağa geliyor filan.
          ben de çok skıldım ne doğru düzgün ilgisi var ne bi güzel sözü bıktım artık gerçekten

Nietzsche aslında ben de bekarlıktaki gibiyim ne eksik ne fazla ne bir sarkmış yerim var ne çatlağım. Her zaman bayılıyorum sana derdi şimdi boyle diyo bide şaka yaptım herşeye alınıyn diyo

Valla tamam desen hergün yapacak regli dönemlerimden bile nefret eder ama çok sıkta ben kaçıyorum bir süre sen kaç derim kaçan kovalanır hesabı

Bende aynı durumdayım bebeğimi uyuttum yanına uzandım dokundum hafif hafif şimdi sırası değil yarin yaparız dedi sinir oldum