Cicekliperde bana 1 seneden fazla ince bir büyü yapılmıştı arabamızda ruhsatın içinde bulduk. Bir hoca bozduk felan dedi onun üstünden zaman geçti son 7 aydır eve barla giremiyorduk heryer çatır çatır ses oluyor du geceleri ürkütücü korkutucu şeyler oluyordu bunun üstüne kızım gecenim bir yarısı uykudan uyanıp korktuğunu evde bir böcek gibi birşey olduğunu benim kollarımın bacaklarımın kırıldığını dişlerimin kanadığını felan anlattı kızım 3 yaşında bu arada .. Aradan bir gün sonra kızım koridoun kapısını kaoatıp orada bir kadın oldğunu ve ayaklarının yere vurarak sesler yaptığı korktuğunu anlattı… Bunun üstüne ben evimde bir yasin okuttum kuran okunsun diye o gün küçük yeğenim geldi akşam saati koridorda korktu ve birinin pat pat duvarlara vurdğunu anlattı ve koridoru yatak odası kapısını felan gösterdi bu arada bu olaydan kızımdan felan haberleri yokken iki çocukta aynı şeyleri anlattı.. Biz yine bir hocaya sorduk benim üstüme yapılam bir büyü olduğunu söyledi ve kağıtlara birşeyler yazıp yaktı bunları fakat bunun üstüne kızım 2 gün önce tekrar bir karanlık görüğünü bıcakla beni keseceğini anlattı. Biz aile büyüklerine anlattık bu durumu babam başka bir hoca daha bulup ona baktırınca oda aynı diğer hocayla benzer şeyler söyledi bana büyü yapıldğını ve evimde apartmanda huzurum olmaması evimde duramamam için yapıldını söylemiş. Binada birinin şu ilee yapıp serptiğini söylemiş. ( Alt komşuyla küsüm ve kocası köyde bir dönem hocalık yapmış biri) aslında korktuğum kısım şu..
Babamın bulduğu hoca kağıtlara birşeyler yazmışve bunun birini Irmak’a birini mezara birini toprağa göm gibi.. Biriyle banyo yap biriyle evi sil birini girişe köy biribi eve köy birini yanında taşı gibi kağıtlar yazıp vermiş ama ben tedirginim cünki bunu bizde büyü yapmış oluyoruz bunları yapınca ben büyü yapmak veya yaptırmak istemiyorum hoca korumak için size yapıyorum dedi sorduk ama ne bileyim mezara gömmek felan beni korkuttu…