mlksrdl perimasali802_ bıraktım canım kendi bilir bu sefer de o gelirse ben yokum dicem keser döner sap döner gün gelir hesap döner 🤣🤣
perimasali802_ mlksrdl sana çok inat iyi değil demediler mi hiç 😅 Azucuk gıcıklık yap sonra kavga çıkınca sevisin koklasin 😂
mlksrdl perimasali802_ kız o inatsa ben daha inat dün gece diyorumki miden nasıl benimi istiyosun diyo bende yok vazgecttim seni kovalamaktan dedim guluyo yanasmiyo valla kendi bilir kovalamicam artık
perimasali802_ mlksrdl bişey diyeyim mi adamin hoşuna gidiyor sen öyle yapınca sen sağlığını söylüyorsun o ne söylüyor Haklısın valla birak ne hali varsa görsün 🤨
mlksrdl perimasali802_ valla dedim sen yaklasmayinca bende p.rno seyrettm dedim şok oldu neticede bende kadınım benimde ihtiyaclarim var dedim kalakaldı hiç normalde yapmadığım bişey olduğu için şok oldu bu arada☺️
mlksrdl perimasali802_ sen yapamazsın falan filan dedi güldü bende öyle bı yaparimki yaptimda zaten dedim ağzı açık kaldı öyle öyle duzelcek duzelmezsede keyfi bilir hiç üstüne gitmem bu saatten sonra 🤷