Eskobar kukuleta inşallah ama yinede ne olursa olsun bu olay aklında kalsın yansıtma ama unutmada ha öyle değilmiş güveneyim bırakayım deme anlaşabilme ihtimalleride var sonuçta ay çok karmaşık durumlar yaa Allah kolaylık versin Sakin sakin hallolur inşallah
kukuleta Eskobar eşim şuan hiçbir şey olmamış hiç suçu yokmuş gibi normal davranıyor bu davranışı da tuhaf Bi açıklama bile yapmıyor yüzüme karşı
kaardelen kukuleta Yanlış anlama ama ben yazmadım eşim yazdı diyerek başta yanlışı yapmış zaten. Bu kadar uzatmaya yada araştırmaya gerek yokmuş bence engelledikten sonra kapanırdı olay. Aldatma konusuna gelirsek şahsi adıma herkes her şeyi yapar kafasındayım ben. Hiç beklemediğin insanlar bile darbe yedirtir sana. O yüzden güvenme ama gözlemle derim ben
kukuleta Eskobar her tartışmada ben trip attıkça o daha fazla trip atar ama sonunda gelir konuşur hatalıysa özür diler şimdi hiçbir şey yapmıyor suratıma bakıp dalga geçer gibi gülüyor
Eskobar kukuleta aslında erkeklerin genel huyu bu yani tersini çok nadir gördüm Konuyu konuşmaya çalış bakalım ne diycek sor bi yaptığı şey doğrumu senin numaranı verseydi made
hellocnm kukuleta yalan söylüyor ne alaka bulsa ne olucak ayrıca kufuru eşim yazdı diye belirtmesinin sebebi ne
kukuleta Eskobar Konuştum yeminler ediyor benim vicdanım rahat diyor ben kim olduğunu öğrenip sana söyleyecektim diyor. Ben de bıraktım üstelemiyorum artık. Yaparsa kendine yapar yakalanırsa bana bir şey olmaz ben yoluma bakarım rezil olan o olur.
Eskobar kukuleta takma kafana daha fazla açıklamasını yapmış kafanda kuşku varsa biraz daha takip et illaki bi yerde açık verir ama ben pek ihtimal vermem
Eucleas kukuleta şikayet olmadan birinin numarasına bilgilerine erişirse onu hoplatır uçkurundan asarlar kapı önünde bulur kendini ,bunu her kamu görevlisi bilir cezası çok ağırdır,ayak yapmasın merak etmiş bakmış ilk boşlukta o açık kollara gidecektir
kukuleta Eucleas Ya ben de böyle biliyorum numarayı aratman için Bi suç duyurusu olması lazım kafana göre araştırsan hayırdır diye sorarlar. Kim olduğunu merak etti ulaşmak istedi görmek istedi belki de ulaşsaydı ne yapardı bilmiyorum ama şuan gözüm üstünde başka da yapabileceğim bir şey yok. Niyeti kötüyse eğer inşallah bir şekilde karşıma çıkar.
huysuz_panda Yani en başından kadına küfürleri ben yazmadım eşim yazdı demesi bile rahatsız etti beni baya