• Muhabbet
  • Cinsel sorun, kendi sorunlarım, fikirleriniz please

burcu21 en iyisi biraz izin ver kendini dinlesin belki yalnız kalmaya ihtiyacı
vardır…

burcu21 hiç bozulma canım benim çok normal eşinin tepkisini biliyorsan sen dokun okşa buda bir uyarıcı oluyor 🔥
    Erkeklerin yapılışı çok farklı yanı Bir sorunları olsa bile ya kırıp dökerek yada içinde halederek yapıyor biraz Kendi haline bırak bazende yatak odana kahve veya çay makst muhabbet olsun konuşun dertlesin ordan burdan konuşun yani sadece cinsellik istemiyor diye düşünme biz kadınlar en İnce ayrıntısına kadar düşünürüz hareket ederiz ama erkekler bunu yapamıyor
    Aile içinde yaşamak maalesef böyle durumlar olabilir sıkma güzel canini
    Yani istekli olsa geceliği birak pijama ile yapar yani her türlü seks yapilir
    İnan ilk başlarda hep eşim gelirdi sonra aynı senin eşin gibi gelmemeye başladı hata bana hep ben geliyorum sen gelmiyorsun demişti neyse bu sefer ben gitmeye başladım sonra bir müddet gitmedim neyse artık kim daha istekliyse o giderdi bizde

Bak bu bir aydir eşim bnden uzak ( ikimizde çok istekli çiftiz)yanı toplasan elim beşi geçmez çünkü sorunlarımiz var
    çoğu onun sorunlarını bilmem çünkü görüyorum duyuyorum
    Hakli ama işte gel Gorki dünya hali yaklaşıyorum adama orali bile olmuyor kafası rahat degil yapsa bile bitir geç oluyor o yüzden demem o sana güzelim kendini asla üzme de sikmada
    Asla gurur yapma az cilve yap odanda şakalaşin vs seks haftada bir olsada güzel ve doyurucu olsun yeter 💐💗

6 gün sonra

Bubenimoykumm Allah bağışlasın maşallah. Evet ya eşimden öyle bir yaklaşım mesaj ani sarılmaları bi nasılsın demesi bile bende yorgunluğumu götürüyor. Bir söz okumuştum diyordu ki; bir kadın dünyanın yükünü sırtında taşır evdir yemektir ne ki yeterki eşinden yeterli ilgili desteği görsün. O kadar doğru ki. Aslında rutin nimettir de işte bize hep aynı olmak motonlaşmış geliyor. Kimisi de rutin bir hayat için dua ediyordur. İnsanoğlu işte elindekinin nankörü, elinde olmayanın delisi. Allah rutinimizi de hep huzurla sevgiyle güzelliklerle var etsin

lgrth haklısınız aslında. Erkekler verici kadınlar alıcı konumda olduğu için onların bizim kadar ihtiyacı olduğunu düşünmekte yanlış. Onlara da güzel söz mesaj övgü iyi hissettiriyordur. Ama şu var ben üst üste yapıyım adım atıyım ondan göremeyince veya soğukkanlı davranınca canım sıkılıyor üzülüyorum. Teşekkür ederim düşünceleriniz için aklımda yer etti🥰

burcu21 e tabi her zaman tek taraflı olunca insan geri çekiliyor sende haklısın 🙂

alinasira kendi halinde kalmak istediğini anladığımda hiç takılmam ama günlük hayatta bayağı yalnız takılıp kafasını dinliyor zaten 🤣🤣 işten gelir yemek yeriz çay koyarım telefonuyla kendi halinde takılır yemek sonrası yatana kadar 😄 malum geniş aileyiz sohbet olsun dokunma olsun olmuyor kendi halimizde takılıyoruz ikimizde 🤣

perimasali802_ teşekkür ederim içimi rahatlattınız aşırı gıcık ve rahatsız oluyordum bu konuda😄
          Benim eşim içinde yaşıyor herşeyi bense tam zıttım. Net ve şeffafımdır iletişimde. Eşime karşı adım atarım iletişim olarak anlarsa anlar anlamazsa bende kapanıp salıyorum fark edene kadar.
          Evet yapılır tabi ama güzel çekici giyinmek erkeklerin ilgisini çekmiyor mu sonuçta. Hatta burada birşey okumuştum. Biri yazmış ki hergün özenli açık saçık giyinmeyin nadir giyinin ki fark edilsin özlesin eşiniz pijama ile takılın genelde gibisinden. Bu konuda ne dersiniz peki 😄
          En iyisi kim istekliyse o gitsin 😄 bende bir gidiyorsam 2.yi eşimden beklerim ne zaman yaklaşıcak diye 🤣
          Erkekler bu yönden öyle oluyor ya en ufak sorunları dertleri sıkıntıları olsun herşeyi unutup uzaklaşıyorlar. Olsa bile ihtiyaçtan oluyor sanki. İnşaAllah sorunlarınız düzelir çok daha iyi olursunuz.
          Yani günlere pek takılmamak gerekli iki tarafta memnun olduktan sonra. Ben biraz zaman geçince acaba kendi rahatlıyor mu diye düşünceye kapılıyorum ve bundan aşırı rahatsız oluyorum.

burcu21 sık giysen de sen sikilirsin
            Dediğim gibi pijama giysen bile vereceğin cilve bile yeterli ona yani 😂
            Valla hep cinsellikte yapılınca tadi kalmıyor 🤣
            Az olsun oz olsun yani
            İnşallah canım hepimizin derdi sıkıntısı çözülsün herkesin evine huzur dolsun 💐

Bu rahatlama biz kadınlarda yapariz ben yapmam ama yapmak isteyen var yani bir takıntı gibi falan çok takilma bu durumları sakince konuşup halledilir diye düşünüyorum zaten sen varkende kalkıp yapamaz

burcu21 amin canım be güzel söyledin. Bazen o sıkıldığımız dertlendiğimiz rutini bile arayabiliiz Allah muhtaç etmesin. İşte bu tarz sorunları da konuşarak çözelim.