burcu21 hiç bozulma canım benim çok normal eşinin tepkisini biliyorsan sen dokun okşa buda bir uyarıcı oluyor 🔥
Erkeklerin yapılışı çok farklı yanı Bir sorunları olsa bile ya kırıp dökerek yada içinde halederek yapıyor biraz Kendi haline bırak bazende yatak odana kahve veya çay makst muhabbet olsun konuşun dertlesin ordan burdan konuşun yani sadece cinsellik istemiyor diye düşünme biz kadınlar en İnce ayrıntısına kadar düşünürüz hareket ederiz ama erkekler bunu yapamıyor
Aile içinde yaşamak maalesef böyle durumlar olabilir sıkma güzel canini
Yani istekli olsa geceliği birak pijama ile yapar yani her türlü seks yapilir
İnan ilk başlarda hep eşim gelirdi sonra aynı senin eşin gibi gelmemeye başladı hata bana hep ben geliyorum sen gelmiyorsun demişti neyse bu sefer ben gitmeye başladım sonra bir müddet gitmedim neyse artık kim daha istekliyse o giderdi bizde
Bak bu bir aydir eşim bnden uzak ( ikimizde çok istekli çiftiz)yanı toplasan elim beşi geçmez çünkü sorunlarımiz var
çoğu onun sorunlarını bilmem çünkü görüyorum duyuyorum
Hakli ama işte gel Gorki dünya hali yaklaşıyorum adama orali bile olmuyor kafası rahat degil yapsa bile bitir geç oluyor o yüzden demem o sana güzelim kendini asla üzme de sikmada
Asla gurur yapma az cilve yap odanda şakalaşin vs seks haftada bir olsada güzel ve doyurucu olsun yeter 💐💗