Kızlar merhaba. Bazen kafam allak bullak oluyor. Ne yapmam gerektiğini, nasıl bakmam gerektiğini bilemiyorum. Sizinle paylaşmak istiyorum. Eşimle cinsel sorunlarımız vardı evet kapattık gitti o konular. Şimdi biraz mesafe olsun cinsel uzaklık olsun eski konular beynimde dönüyor. Eşime karşı da istek duyamıyorum uzak kalmayalım diye yaklaşsam bile o istek yok eski hevesimizi tutkumuzu arzuyu şehveti göremiyorum ben. Eşime sorsam ona göre normaldir. Namaza da başladık kaynım ve kv ile beraber yaşıyorum. Eski neşemiz, sohbetimiz, iletişimimiz hiçbiri yok gibi arkadaş gibiyiz adeta evde. Ben uğraşmaya kalksam duvar örüyor dur diye. Akşam yemek ye çay iç herkes kendi halinde. Sonra yatağa gir 5 Max 10 dk sonra uyku. Evimiz ters dubleks. Birliktelik yaşayacaksak da erkenden olucak duş olayı felan zor geliyor yani. 1 hafta olucak nerdeyse. Ben yaklaşırsam haftada 2 olur onunda haftada 1 gelmesine bozuluyorum ben. Ama artık çabalamaktan konuşmaktan bıktım evliliğimiz duygularımız yıprandı sanki. Arası uzayınca mast yapar mı yapıyor mu düşüncesine kapılıyorum. Nasıl davranmalıyım bilmiyorum. Yaparsa yapsın banane bende kendi halimde takılıyım diye mi düşünmeliyim. Namaz kıldığı için daha anlaşılır bu durum. Ama istek olmadığında yaklaşmak istemesem de acaba yönelir mi diye yaklaşıyorum. Arayı uzatınca ruh halim negatif oluyor. Ve birde şunu sormak istiyorum. Erkeklerin uyku esnasında organıyla oynaması normal mi hani gece uykuda zevke geldiklerini biliyoruz. Bu durum mast alışkanlığından mı kaynaklı yoksa normal mi. Özür dileyerekten burası anonim bir yer olduğu için açık açık sordum. Konuşucak, fikir alıcak, farklı bakış açılarını değerlendireceğim kimse yok. O yüzden burada paylaşıyorum. Umarım kendimi anlatabilmişimdir de fikirlerinizi de yazarsınız. Ben de hiçbir şekilde cinsel olarakta adım atmıyorum sohbet etmek şakalaşmak yönünden de. Yalandan gülümsüyorum veya birşey söylerse kısadan geçiştiriyorum.