SuVeAtes she Kullanırım… Ya bazıları şaka gibi tabaktan yer bardaktan içer ama kaşıktan yemez Çok saçma o bardağı da ağzına sürüyor sonuç olarak komediler yutarım bile o kaşığı
anneoldum Ya öpüşürken nasıl tiksinmiyorlar aynı kaşığı kullanmayanlar acaba hahaha tabi ki kullanırım nolucak ha hasta olur grip olur olmaz ama o zaman öpmem de yani
Coolness anneoldum işte aradığım yorum 😂 vücudun her yeriyle bişeyler yapıyorlar sonra aynı kaşıktan yemek yemiyorlar aynı bardaktan su içmiyorlar 😂
kizatasozu she başlığı eşinizin karşısında yemek yermisiniz diye anladım kim hangi IQ ile bu soruyu sordu diye merak ettim 🤣 ben yemem o yer bu aradaa
Benbenimsenkimsin kizatasozu ahah soru bu olsaydı çok komik olurdu yalnız eşinizin karşısında yemek yer misiniz ben tabağından yerim bardağından içerim ama kaşık olmazmış gibime geliyor 😏
bittercikolataa she eşimle aynı kaşığı da kullanırım aynı bardağı da, adamla öpüşüyom sevişiyom çatal kaşık bardak mı kullanmıcam😃
kukuliiiii she kullanırım nolacakki öpüşüyoruz yiyişiyoruz kaşıktanmı tiksinecem ama başkasının bardağından bile içemem asla 🤣
she pinkkkk cevaplarda çoğu kişi hayır demiş açıkçası bende şaşırdım sonuç olarak öpüştügun kişi yani öpüşürken yok kaşık olunca iyyy 🤣
SuVeAtes pinkkkk Bana da hiç inandırıcı gelmedi gelirler adama sakso çekerler gelmişler kaşığından iğreniyorlar onu geçtim adamın ağzındaki salyaları yutuyorlar hiç inanmadım yani o yazılanlara
NaimeYilmaz pinkkkk Neden inandırmak zorundalar ki. Ben de kullanamam içten gelen bir şey bu herkes tek tip insan değil sonuçta.