lgrth anonim9 ben olsam olan olmuş der boşuna doldurmazdım kendimi olanı değiştirmeyecek niye kendime zehir edeyim günü eşinin davranışını da normal buldum 🤷♀️
anonim9 lgrth nasıl normal yaaaa. Bence yeltenmemeliydi oraya 😬 ama hazzın zirvesinde olunca kendine mi hakim olamadı anlamadımm
anonim9 ikiprensesannes diledi dilemesine ama ilk başta çok zorlamamasi gerekiyordu. Dur dedim yine durmadı hazzın yüksek olduğu an olunca mi duramadi kendine hakim olamadı artık bilemiyorum
lgrth anonim9 tutamamış kendisini kim bilir kaç gündür açtı 😂😂uzatılacak bir konu değil yani olan olmuş zaten 😂
mca anonim9 bncede hakim olamamış çünkü niyeyese anal girmeyi bırak anal koşma git gel Yapinca bile hoşlarına gidiyor demek ki. Ben bazen eşim canımı acitsa dur dur desem de durmuyor ben altından kaçmaya çalışıyorum çok ta şey etme yani işin tadı tuzu😅🤭
anonim9 lgrth 7 8 gündür açtı 😂 doğru soyluyosun da kendimi sanki zorla sahip olunmuş gibi hissettim biran o yüzden biraz bozuldum. Neyse azıcık rahatlatmaya calisagim kendimiii😂
bittercikolataa anonim9 adam zevkten durduramamıştır kendini büyütme canım bak ne güzel özür de dilemiş takma kafana
anonim9 bittercikolataa herkes aynı fikirdeee. Tamam kız kendime hakim olmayı deneyeceğim 😂 iyiki yazmışım buraya destek almak iyi geldi
anonim9 ikiprensesannes neyse bugün misafirim varmis az önce belli oldu yarına kadar tam geçer sevişirim 😂😂😂