Kızlar şimdi şöyle anlatayım 3.5 yıldır evliyim cinsellikle ilgili analla ilgili bı sıkıntımız yok yani eşim hiç istemedi hiç de yapmadık. Ama dün reglim bitmişti eşim duşa girdi hazırlandı bende duşa girdim dustayken hafif ama çok hafif bı peceteye birşey geldi gibi. Bende duştan çıktıktan sonra sanki birşeyler gelebilir dedim ama eşim çok hazırlanmıştı ve çok da hevesliydi. Afedersiniz öyle arkadan sürtünerek yapsak diye rica da bulundu bende kabul ettim. Ay utandım çok pardon kızlar ya. Neyse kendini fazla kaptırdı sanırım anal tarafına iyice gelmeye başladi. Normalde git gel yapar ama oraya denk gelmezdi bu sefer biraz fazla oldu ucu bile girmedi ama canım çok yandı dur falan dedim ama tam durmadı ve rahatladı. Benimde sinirlerim bozuldu ilk defa böyle birşey oldu. Tuvalete gittim apar topar birazda aglamakliydim peceteye nokta nokta kan geldi çok az. Biraz abarttım kan geldi bidaha oraya elini dahi vurmani istemiyorum dedim. Özür dilerim tamam dedi. Çok uzattım neyse işte eşim sanki kirildigimin farkında ama birşey demiyor normal askimli canimli konuşmaya devam ama benim içim sanki şuan hicbise almıyor gibi.normalde akşama birlikte olmak isteyecektik öyle konuşmuştuk bu olaydan önce ama şimdi hiç istemiyorum. Sizde abartıyor muyum siz olsanız ne yapardınız. kendimi boşu bosuna mi dolduruyorum