Kaymakliibaal perimasali802_ ay orası kesinnn 😂😂 vurdu bilmem ne giriyorum posta üzülüyorum sonra bakıyorum ki dalga geçmişler duygularımla oynuyolar 😪😂😂
perimasali802_ Kaymakliibaal aman boşver 😅 Ya arkadaş biri karşılık veriyorsa elin var bacağın var kirsana o kemikleri gucsuzmusun al süpürge makinasınin sapini vur gelipte eşim vurdu napicam
Kaymakliibaal perimasali802_ hayır birde tatmin olmadığı için dövüyormuş ben olsam çkünü kırarım 😂😂 bak bakalım bidaha o tatmin olabiliyor mu bi şüphelendim acaba erkekmi diye 😏
tazeann perimasali802_ dur kız ben oyun düşünüyorum nasıl bi oyun postu açsam diye ne uyuması gece benim için yeni başlıyor 😂🥳 Afiyet olsun 🌸
tazeann perimasali802_ Zevkler ve renkler tartışılmaz ben gece seviyorum sen seversin sevmezsin beni ilgilendirmez 😝😂
lanjalee kazandibii elin armut mu topluyor sen de ona vur bacım şamar oğlanı mısın sen ? Ya da boşa gitsin ne bu çile 🤦🏼♀️
kaardelen kazandibii Hiç bir şey olmamış gibi davranması yaptığı şeyin ciddiyetini değiştirmez. Ya evliliğinizi gözden geçirin yada sağlam bir ders verin