Bahtsizbedevi_ hadi inşallah güzel enerjiler yollayalım evrene 😂
Sohbet
Bahtsizbedevi_ Allah dahada iyi etsin canom
Bahtsizbedevi_ valla gece nobetteydim oğlan 27 aylık dişinden ateşlendi sabaha karşı 3 buçuk gibi uyudum mal gibiyim sabahtan beri hala düşmesi bu arada ateşi 38 38.1 bu aralarda gidip geliyo bazen ayaklarına vuruyo sıcaklık ellerine ama çoğu alnında kafasinda en arka dişler kaldı 4 lu onlarda ciksada rahatlasak bide daha konusamiyo oğlum çok üzülüyorum hayır ben derdini anlayabiliyorum ama bazı durumlarda konuşmadığı için derdini de anlayamıyorum 😢😢
Bahtsizbedevi_ kokulu mum asıgıyım mumlarımı yaktım mum ısıgında sessizligin tadını cıkardım 🕯️💆🏻♀️bu havada sıcacık çikolata cok huzur veriyor içimi ısıtıyor resmen ✨❄️☕️kitap okudum biraz simdide dolasıyorum buralarda
rouge_ iyi yapıyorsun aşkım ❤️
tazeann aşkım hergün yolluyorum zaten 🤣
perimasali802_ amin aşkım hepimizin mutluluğu daim olsun 🫂
- Düzenlendi
mlksrdl yaa geçmiş olsun canım inşallah atlatacak miniğim 🫂
Bahtsizbedevi_ inşallah canım benim sağol 🤲🤲
Bahtsizbedevi_ bi faydası olduysa bende yolluycam 😂
tazeann sus sus olmuyo ben kendimi bugün olucak diye avutuyorum çaktırma🤣
Bahtsizbedevi_ Tamam sustum 🤐🤐olsun biz güzel düşünelim güzel oslun olacak inşallah 😆
tazeann inşallah aşkım 🤣
Bahtsizbedevi_ anam 3 cocugunmu vaar 😯
kizatasozu aşkım ne 3.ü 5 tane 🤣
Bahtsizbedevi_ neeee kolonya getirin bana fenalık bastı beni dur ayilinca konusucasssz
Bahtsizbedevi_ işler güçler biti yemek yapılmadı😁 oturup filim çekirdek keyfi yapıyorum
Smartlady iyi yapıyorsun aşkım🌸
kizatasozu tamam aşkım ayılınca yazarsın 🤣
ikiprensesannes iyiyim sağlık ocağına gittim geldim gebe izlemim vardı sen iyimisin