Kızlaaar var misiniz kilo vermeye
Doğuma 92 kilo girdim şuan 3 ay 15 günlük taze annisım 73.300 kilom ama ben 65 e düşmek istiyorum . Iradeliyimdir zaten zar zor verdim bu kiloları da bu arada doğumdan sonra kilolar kendi gidiyor diyen yalancıyı bulup s.ndjdkd kız 40 günde 7 kilo gitti sonra durdu ağzımı tuttum ve yürüyüşle gerisini ben getirdim ay zormuş vallahi sizde var mısınız zayıflama
Bir diyet meselesi 🥦🥑🥬🥒
elsa57 ben varım amaa oruç ile varim pazartesi günü başlıycam inşallah 🤲
perimasali802_ aralikli oruçtada gene diyetsel beslenmek gerek ama ben 2 öğün yapıyorum bugün ton balikli salata yedim misal 5 buçukta ve şuan açım üstüne emziriyorum aglayacam hshsshsh
elsa57 bende varım grup felan olsa
elsa57 ben hiçbişey yapmadan veriyorum hamileyken alıyorum oda en fazla 62 kilo aldım son hamileliğimde 5 ay oldu doğum yapalı şuan 53 kiloyum hiçbişey yapmadan aksine boğazına düşkün biriyim acıkınca gece bile olsa yiyorum ama kilo alma sıfır 🤭🤣
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ canım 6kişinin peşinden koşturmak kolay değil sen istesende alamazsın 😄😂😂en büyükleri zaten sana her gece kardiyo yaptırıp uyutuyor 🤣🤣🤣🤣
- Düzenlendi
lgrth hahahaha kız ondan değil ben bekarkende hiç kilo almazdım 🤣🤣🤭
lgrth ben bekarken 44 45 kiloydum evlendim çocuk yoktu yine öyleydim çocuk oldu yine aynı kilodaydım son hamileliğimde 63 kilo oldum ondan kalma kilom bu 53 kiloda yoksa kilom en fazla 45ti benim 🤣
Bahtsizbedevi_ ne güzel kıskanılacak tip yiyip yiyip kilo alma 🤣 boy kaç