Kızlaaar var misiniz kilo vermeye
Doğuma 92 kilo girdim şuan 3 ay 15 günlük taze annisım 73.300 kilom ama ben 65 e düşmek istiyorum . Iradeliyimdir zaten zar zor verdim bu kiloları da bu arada doğumdan sonra kilolar kendi gidiyor diyen yalancıyı bulup s.ndjdkd kız 40 günde 7 kilo gitti sonra durdu ağzımı tuttum ve yürüyüşle gerisini ben getirdim ay zormuş vallahi sizde var mısınız zayıflama

elsa57 aralıklı oruç+sürekli yürüyüş ile 10 kiloya yakın vermiştim sonra evimden misafir eksik olmadı veremedim takılı kaldı

lgrth bende aralikli oruç yapıyorum bu arada 1 aydır 78 başladım 73.3 e düştüm çok etkili cidden sabah 11 veya 12 kahvaltı akşam 5-6 akşam yemeği 🥰

elsa57 bende 82 lerdwn 73 olmuştum sonra durdu düzenim de bozulmuştu 🙂 ama gerçekten çok faydalı

lgrth kov geleni gideni yeniden başla haydiiii👻👻💃

elsa57 deprem sonrası uzun süre yatılı misafirim vardı da şimdi biraz daha rahatım 😂 şuan kilo vermeden ziyade kilo korumak istiyorum aralıklı oruca devam ediyorum ama daha çok dikkat etmem için motivasyon da lazım

lgrth anladım çok geçmiş olsun zor zamanlardı haklısın ama yaparsın eminim ki 🥰

perimasali802_ aralikli oruçtada gene diyetsel beslenmek gerek ama ben 2 öğün yapıyorum bugün ton balikli salata yedim misal 5 buçukta ve şuan açım üstüne emziriyorum aglayacam hshsshsh

elsa57 aralıklı değil 😂 kaza oruçlarım var onları tutup vakit bulabilirsem karin kasları sporu yapacam kilom ideal ama gobek gitmedi @ladymomm diyet desteği ile çok iyi sonuçlar aldim ♥️

elsa57 canım bende aralıklı oruç yapıyorum tıka basa yiyorum hiç aç hissetmiyorum. Protein ağırlıklı besleniyorum tavsiye ederim.

etoile verdin mi kilo etomm bende 82 yele başlayıp 67 ye düştüm sonra bırakınca 77 ye çıktım şimdi yine diyetteyim 73 e düştüm

elsa57 ben hiçbişey yapmadan veriyorum hamileyken alıyorum oda en fazla 62 kilo aldım son hamileliğimde 5 ay oldu doğum yapalı şuan 53 kiloyum hiçbişey yapmadan aksine boğazına düşkün biriyim acıkınca gece bile olsa yiyorum ama kilo alma sıfır 🤭🤣

Bahtsizbedevi_ canım 6kişinin peşinden koşturmak kolay değil sen istesende alamazsın 😄😂😂en büyükleri zaten sana her gece kardiyo yaptırıp uyutuyor 🤣🤣🤣🤣

lgrth hahahaha kız ondan değil ben bekarkende hiç kilo almazdım 🤣🤣🤭

lgrth ben bekarken 44 45 kiloydum evlendim çocuk yoktu yine öyleydim çocuk oldu yine aynı kilodaydım son hamileliğimde 63 kilo oldum ondan kalma kilom bu 53 kiloda yoksa kilom en fazla 45ti benim 🤣