Bahtsizbedevi_ biraz ele gelsin ya olsun o kadar 😅
Bir diyet meselesi 🥦🥑🥬🥒
lgrth dimi 🤣🤣
lgrth Boy 1.55 kısacık minicik bişeyim🤭🤣
Bahtsizbedevi_ ya valla minyonlukta güzel biz elbise bulamıyoruz 🤣bir de kocamla boylarımız çok yakın ben daha tıfıl olup omzunun altına gelmek isterdim 😅
lgrth aynen eşim 1.72 ben 1.55 ama çok kısa görünmüyorum yanında topuklu falanda giysem aynı boyda gibi duruyoruz 🤣🤣
Bahtsizbedevi_ ben giyemiyorum işte 😂gerçi terlik dışında hiçbir şeyde rahat edemez oldum 🤣
lgrth aşkım bende son hamilelikte ayaklarım ödem oldu hep terlik giyiyodum alışınca bende artık ayakkabı giymiyorum kış gelince dışarı çıkacağım zaman spor giyiyorum 🤣
Bahtsizbedevi_ sonra da annem kızıyor sporla karda geziyon yok ama babet bot makosen hiçbir şey rahat değil doğurdum doğuralı terlik spor ayakkabı 😂
elsa57 bende almak istiyorum 🤒60 kiloyum ama kilom göstermiyor yüzden falan alsam yeter de yok olmuyo kilo bende 🤕
lgrth benim annemde öyle bütün anneler aynı sanırım 🤣
ikiprensesannes aşkım bende seninle aynı dertten yanıyorum keşke birazcık alabilsem diye metabolizma hızlı çalışıyo benim nekadar yesemde boş 🤣
Bahtsizbedevi_ 😂😂bizde öyle olucaz
Bahtsizbedevi_ ahahh bende yemin ederim 🥺 bir çare bulursan haber et 😅😅
lgrth ben şimdiden öyleyim zaten 🤣🤣
ikiprensesannes tamam canım ederim🤣
Bahtsizbedevi_ hadi çalışmalara başla 🤣
ikiprensesannes tamam yarın araştırmaya başlıyorum bişey bulursam haber ederim sanada🤣
Bahtsizbedevi_ kessin sonuçlar isterim 🤣
ikiprensesannes tamam baciko 🤣