yesim631 SuVeAtes hayır Hayır Lolipop 15 Evet karşıydım Hatırlamıyorum Nişanlıyken dayanamayıp yapmıştı ama imam nihakımız vardı beni öyle kandırıp yapmıştı 🤭🤣
yesim631 SuVeAtes evet ya ben istemiyorum evlenmeden olmaz diye oda karım sayılırsın imam nikahımız var deyip kandırdı beni 🤣🤣
SuVeAtes lgrth Havada karada farketmeksizin hallederiz. Adamı sıkıştırıyorum kaç gündür misafir vardı denk gelmedikk😁
belladonna SuVeAtes SuVeAtes Grup seks yapmayı düşündünüz mü? Hayır. SuVeAtes Duyduğunuz grup seks hikayeniz varmı? Hayır. SuVeAtes Şeker yalarken boğazınıza köklemek mi? Yoksa lolipop gibi yalamak mı? Hiçbiri. SuVeAtes İlk Seksiniz kaç yaşınızda oldu? Evlendiğim zaman. SuVeAtes Evlenmeden önce sekse karşımısınız? Evet. SuVeAtes Eşinizle ilk sevişme hikayeniz nasıl oldu? Evlendiğim gün. SuVeAtes Vücudunu ilk nasıl kesfettin? Hatırlamıyorum.
elisaa48 SuVeAtes 1 hayır 2 hayır 3 hiçbiri 4 gerdek gecemde 21 yaşında 5 hayır değildim ama korku vardı 😅6 bilmiyorum 7 gerdek gecemde oldu çok komikti 🤣🤣
leman777 SuVeAtes hayr🤢 Hayir🤢 Hicbirisi (şimdi anladım )🤦🏻♀️ 17 Evet karsiyim Ben korkuyodum ilk gecə sizin dilinizde desek gerdek gecesinde ama bir hafta sonra kendisi beni kandirarak yapti😂
yesim631 SuVeAtes hahaha onun yüzünden nişanlıyken ilk çocuğuma hamile kaldım düğünümde 1.5 aylık hamileydim 🤭🤣