Sutlucikolati SuVeAtes Hayır Hayır 3.emmek 🤣🤣 4.17 5.hayır değilim 6.Evlendikten sonra 7.alkollüydük o arada oldu 🤣
beyzem SuVeAtes Assslaaaaaa Hayıır Lolipop 19 Evet ama nkah varsa okey dkckdkdk 6.kuzenim fesatın biriydi sayesinde bişeyler görüp duruyordum sonrada kendimi inceliyodum🫠 Ormana girmiştik Arabada arka koltukta kıyafetlerimizle sürtünmüştük sonraki günler artık dayanamayıp otele gitmiştik dkcjdmdjf çok heyecanlıydı kxckmf..
mca yesim631 o sırada 2 yıl nişanlı kalıp 2 yıl boyunca her gün ilişkiye girip hamile kalmayan ben😅 bazısında içine boşalma olmasına rağmen 😅 ödümüz kopuyordu ya tutarsa diye ama kendimize engel olamıyorduk😅 (dini nikah vardı bu arada jajajaaj)
asli_ulkumen 1.evet 2.birkaç kez denedik 3.yalamayı hiç sevmiyorum, çok az denedim yorum yok 4.30 yaşında 5.evet karşıydım 6.uzun hikaye 6 aylık sevgili iken şuanki eşimle onun bekar evinde
lgrth yesim631 ben daha önce swinger yorumlarını da görmüştüm asıl şaşırdığım evlenmeden önce karşı olacak kadar tutucuyken evlendikten sonra herşeyin normalleşmesi 😂