TombulHatun yesim631 ama bu kötü işte hayatta yüz vermem gelecek beni kullanacak gidip ayrı yatacak gırtlağına çökerim onun
yesim631 TombulHatun bazen yanımda uyuya kalıyo bazen o ayrı yatakta ben ayrı yatakta ama aynı oda içinde
lgrth yesim631 @ikiprensesannes sabah kahvaltıda hergün börek poaça öğlenleri ekmek arası patates kızartması akşamları makarna 10 ayda 48den 68 e çıktım sonra veremedim pişman oldum 😂şimdi de yağlar yapıştı kaldı zayıflık candır 😂 bu söylediklerim lise zamanıydı zayıflıktan şikayetçi olup bilinçsiz yediğim içindi 😂
ikiprensesannes lgrth bebekamin iştahdq sorun yok yerim yiyorum da ama arkadaşın dediği gibi metabolizma hızli çalışıyor etki etmiyo 😂🤣
lgrth ikiprensesannes benim iştahta vardı metobolizmam da iyidir bu saydıklarımı hergün düzenli yedim neredeyse 1.5-2 porsiyon 20 kilo ve çatlaklarla doldu yeri 😂 şimdi de su içsem yarıyor 😂
TombulHatun yesim631 ne olursa olsun yatak ayırmayın ya neden ayrı yatıyorsnz ben çok karşıyım ayrı yatmaya
ikiprensesannes yesim631 Brnde totis de var ama yüz den kilo zor alıyorum ya hamilelikte yüzüm kilo alincq çok güzel oluyor ama 🤭
lgrth yesim631 ya peki ben başka bir şey soracam ilk günden beri mi böyle hergün hergün yaşlandıkça mı azdı çok merak ediyorum 😂😂😂
lgrth yesim631 bende öyle düşünmüştüm arada bir sakinleme monotonlaşma sonra yeniliklerle daha çok azgınlık 😂
yesim631 lgrth ilk günler yeni evliyim ben utanıyodum yanında giyinemezdim bile oda bunu bildiği için sık yapmazdı sonra fazlalaştı şimdide yapmadığı gün yok 🤣
lgrth yesim631 ya böyle iyi bence boyuna göre ben bu boyla 57-58 olmak istiyorum 😂kal yerinde valla kilo bela
yesim631 TombulHatun canım hamileyken mecbur ayırmak zorunda kaldık çünkü rahat uyuyamıyodum oda bana kıyamadığı için ben rahat edeyim diye ayrı uyuyoduk ama aynı odada uyuyoduk yine sadece yataklar ayrıydı
lgrth yesim631 ay bir de bunun banyosu var saçımın ıslak kalmasından nefret ediyorum 😂sırf bu yüzden ara verdiriyorum hep 😂
yesim631 lgrth ben hiç fön kullanmam saçıma havluyla hafif kurtuluyorum sonra klimanın altında kuruyodu kendi kendine