Bahtsizbedevi_ ama bu kötü işte hayatta yüz vermem gelecek beni kullanacak gidip ayrı yatacak gırtlağına çökerim onun
Muhabbet
- Düzenlendi
Bahtsizbedevi_ @ikiprensesannes sabah kahvaltıda hergün börek poaça öğlenleri ekmek arası patates kızartması akşamları makarna 10 ayda 48den 68 e çıktım sonra veremedim pişman oldum 😂şimdi de yağlar yapıştı kaldı zayıflık candır 😂 bu söylediklerim lise zamanıydı zayıflıktan şikayetçi olup bilinçsiz yediğim içindi 😂
lgrth bebekamin iştahdq sorun yok yerim yiyorum da ama arkadaşın dediği gibi metabolizma hızli çalışıyor etki etmiyo 😂🤣
- Düzenlendi
ikiprensesannes benim iştahta vardı metobolizmam da iyidir bu saydıklarımı hergün düzenli yedim neredeyse 1.5-2 porsiyon 20 kilo ve çatlaklarla doldu yeri 😂 şimdi de su içsem yarıyor 😂
lgrth canım benim iştahımda sorun yok yemem iyi sorun yediğim halde alamamak
TombulHatun bazen yanımda uyuya kalıyo bazen o ayrı yatakta ben ayrı yatakta ama aynı oda içinde
defnem iyi akşamlar canım
ikiprensesannes canım benim yüzüm hafif toplu bende totişimden almak istiyorum
ikiprensesannes yok kız ne hergünü binde bir oluyo
Bahtsizbedevi_ ya aman alsan da bela kilo
lgrth bunuda deniyecem canım inşallah alırım
Bahtsizbedevi_ ya peki ben başka bir şey soracam ilk günden beri mi böyle hergün hergün yaşlandıkça mı azdı çok merak ediyorum 😂😂😂
lgrth ilk günlerde yapıyodu ama yaş aldıkça daha bi istekli olmaya yapmaya başladı🤣🤣
Bahtsizbedevi_ bende öyle düşünmüştüm arada bir sakinleme monotonlaşma sonra yeniliklerle daha çok azgınlık 😂
lgrth kız benim alacağım kilo maks 55 en fazla 60 olsa iyi olur
Bahtsizbedevi_ ne olursa olsun yatak ayırmayın ya neden ayrı yatıyorsnz ben çok karşıyım ayrı yatmaya
Bahtsizbedevi_ ya böyle iyi bence boyuna göre ben bu boyla 57-58 olmak istiyorum 😂kal yerinde valla kilo bela
lgrth ilk günler yeni evliyim ben utanıyodum yanında giyinemezdim bile oda bunu bildiği için sık yapmazdı sonra fazlalaştı şimdide yapmadığı gün yok 🤣
Bahtsizbedevi_ ay bir de bunun banyosu var saçımın ıslak kalmasından nefret ediyorum 😂sırf bu yüzden ara verdiriyorum hep 😂
lgrth veeeh ben bunu gece gündüz yerm o Zaman 😘😍♥️