TombulHatun canım hamileyken mecbur ayırmak zorunda kaldık çünkü rahat uyuyamıyodum oda bana kıyamadığı için ben rahat edeyim diye ayrı uyuyoduk ama aynı odada uyuyoduk yine sadece yataklar ayrıydı
Muhabbet
Ne güzel eşin seni çok seviyor aşkım benimki seviyor tatmin olmuyorum
ikiprensesannes ben öyle yaptım aldım pişmanım keşke fit kalsaydım eskisi gibi 😂
Bahtsizbedevi_ Brnde totis de var ama yüz den kilo zor alıyorum ya hamilelikte yüzüm kilo alincq çok güzel oluyor ama 🤭
Bahtsizbedevi_ sende halinden memnun gibisin 🤣🤣
lgrth kız bacım iç çamaşırlarım olmuyo sonra psikolojim bozuluyor bu sefer 🤣
lgrth kilo güzel ya aşırı olmadığı sürece
ikiprensesannes aynı ben verince de yüzüm ilk veriyor yüzümün zayıflığından kilom asla belli olmaz😂
Bahtsizbedevi_ ahahahah😂
lgrth ben hiç fön kullanmam saçıma havluyla hafif kurtuluyorum sonra klimanın altında kuruyodu kendi kendine
Bahtsizbedevi_ yaw tek derdin ic çamaşırı olsun kocan alır🤣
Bahtsizbedevi_ çok tatlısın çok komiksin yeşim ya
ikiprensesannes ben zayıflığa hasret kaldım ya kompleksliyim 😂herkesin derdi ayrı işte 😂
lgrth bide.hafif alsam yüzden hemen göze gelir gidince de hissediyorum psikolojim bozuldu🤣🤣
Bahtsizbedevi_ bende işte o yüzden istemiyorum hergün saç yıkamak nemli kalıyor İllaki 😂
lgrth kıyamam sana kaç kilosun
ikiprensesannes bende hamilelikte aldım kilo hem vücut hem yüz yüzde kaldı vücutta yavaş yavaş veriyorum
- Düzenlendi
ikiprensesannes acaba yüz masajları yogaları dolgunlaştırır mı
- Düzenlendi
ikiprensesannes 80 şuan 😂basende göbekte kilo öyle olunca kıyafet kamufle ediyor ama evde ne giysem de yakışmıyor 😂 önemli olan evde giyim 😂