Bahtsizbedevi_ ya aman alsan da bela kilo
Muhabbet
lgrth bunuda deniyecem canım inşallah alırım
Bahtsizbedevi_ ya peki ben başka bir şey soracam ilk günden beri mi böyle hergün hergün yaşlandıkça mı azdı çok merak ediyorum 😂😂😂
lgrth ilk günlerde yapıyodu ama yaş aldıkça daha bi istekli olmaya yapmaya başladı🤣🤣
Bahtsizbedevi_ bende öyle düşünmüştüm arada bir sakinleme monotonlaşma sonra yeniliklerle daha çok azgınlık 😂
lgrth kız benim alacağım kilo maks 55 en fazla 60 olsa iyi olur
Bahtsizbedevi_ ne olursa olsun yatak ayırmayın ya neden ayrı yatıyorsnz ben çok karşıyım ayrı yatmaya
Bahtsizbedevi_ ya böyle iyi bence boyuna göre ben bu boyla 57-58 olmak istiyorum 😂kal yerinde valla kilo bela
lgrth ilk günler yeni evliyim ben utanıyodum yanında giyinemezdim bile oda bunu bildiği için sık yapmazdı sonra fazlalaştı şimdide yapmadığı gün yok 🤣
Bahtsizbedevi_ ay bir de bunun banyosu var saçımın ıslak kalmasından nefret ediyorum 😂sırf bu yüzden ara verdiriyorum hep 😂
lgrth veeeh ben bunu gece gündüz yerm o Zaman 😘😍♥️
TombulHatun canım hamileyken mecbur ayırmak zorunda kaldık çünkü rahat uyuyamıyodum oda bana kıyamadığı için ben rahat edeyim diye ayrı uyuyoduk ama aynı odada uyuyoduk yine sadece yataklar ayrıydı
Ne güzel eşin seni çok seviyor aşkım benimki seviyor tatmin olmuyorum
ikiprensesannes ben öyle yaptım aldım pişmanım keşke fit kalsaydım eskisi gibi 😂
Bahtsizbedevi_ Brnde totis de var ama yüz den kilo zor alıyorum ya hamilelikte yüzüm kilo alincq çok güzel oluyor ama 🤭
Bahtsizbedevi_ sende halinden memnun gibisin 🤣🤣
lgrth kız bacım iç çamaşırlarım olmuyo sonra psikolojim bozuluyor bu sefer 🤣
lgrth kilo güzel ya aşırı olmadığı sürece
ikiprensesannes aynı ben verince de yüzüm ilk veriyor yüzümün zayıflığından kilom asla belli olmaz😂