perimasali802_ ikiprensesannes bnde o yok bı ara nasır tutu kasiniyordu krem vs kullandim geçti Sadece kararma var
Kaymakliibaal perimasali802_ ayyy bende de sertleşme var çatlamış gibi hem kararma var bide ayak üstü kemiğin orası öyle hem yerde oturmaktan hemde yerleri öyle silmekten gerçekten bende dizlerimş koyuyorum sürekli hangi.kremleri kullandın geçti yazabilir misin rica etsemmm
ikiprensesannes perimasali802_ benimkiler küçük küçük sivilce gibi izler var bide kararma bide ne yaptıysam geçmeyen kaşıntısi
Biyiklim perimasali802_ orta okul zamanlarında jiletle alırdım sonra makinaya vurdum çakmakla yakıyordum ağda yani herşeyi yaptım 🤣 🤣 şuan jiletleyip lazere veriyorum evde
kizatasozu perimasali802_ vücut peeling i heryerde var gratise bak her çeşit var ben sinoz un kimi aldım ama daha kullanmadim
perimasali802_ Kaymakliibaal nasir mi tutmus beyaz boyle kabuklu sanki Tam bakayim kremlere adini unutmuşum fotoğraf atarim
perimasali802_ Bunu kullandim sabah akşam şeklinde gün içinde nemlendirici Kremler varsa elinde sur yani diz bolgen kuru kalmasin Ama kararma azda olsa geçiyor sadece o yüzden bnde kararma için arayıştayim
perimasali802_ Kaymakliibaal rica ederim canım ne demek sabah evi sildim yine ayni oldum krem sürdüm şimdi ya Kuru kalmasın hep nemlendirici sur
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ sağol canım benim bu çocuklar la nasil olacak onuda bilmiyorum en kısa zamanda yine hastaneye gidecem doktorlarla artık akraba olacağız bu gidişle 🤣
perimasali802_ Bahtsizbedevi_ cokmu kotu sende bir git orasi sıkıntılı zaten her tedavi oraya uygun değil
kizatasozu perimasali802_ benim dudak üstüm ağda yarası olmustu bı kere kocaman leke ödüm koptu leke kalıcak diye tabi uzun zaman gitmedi sonra geçti artik ağda fln kullanmam ben usturayla biyigimi 2 saniyede alır çıkarım