ikiprensesannes successfulwoman mecbur başka kafa dağıtacak yer yok çocuklarla anca buraya gece kuşu oluyoruz işte 😅🥲
successfulwoman lgrth Allah sizden razi olsun Aşklarim. Gelince sizi görünce mutlu oluyorum. Dükkan sahipsiz değil açık kalıyir
kukulii87 ikiprensesannes iyi olsun inslh canım öyle eşinin tekrar gitmek zorunda kaldığını yazmışsın ya ondan dedim 😘
lgrth successfulwoman ahaahah ben onları sildim artık bakmıyorum buraya geldim geleli 😄 3-5 de olsa muhabbet ortamı oluyor oralarda çok kalabalık
successfulwoman ikiprensesannes zaten kafa dengi oldukları için geliyoruz. Kids ve momdaki gibi kafa şişiren değiller
lgrth ikiprensesannes bende 2-3 senedir var oralar da soru soruyorlar cevap veriyoruz yoruma dönüş yapan olmuyor sinir oluyordum son zamanlarda 🤣 aynı şeyler aynı muhabbetler her gelen aynı soruyu soruyor iyice gıcık olmaya başlamıştı saygı yok herkes lince hazır 🤣 burda neleri neleri büyük saygıyla okuyoruz 😅
ikiprensesannes lgrth Kiz he ya ben de hep garipsiyordum niye cevap vermiyorlar diye bide en ufak fırsatını bulunca iki saat onu linç edecekler sanırım hamile oldukları için gerginler mom dakiler,🤣🤣🤣