kukulii87 ikiprensesannes iyi olsun inslh canım öyle eşinin tekrar gitmek zorunda kaldığını yazmışsın ya ondan dedim 😘
lgrth successfulwoman ahaahah ben onları sildim artık bakmıyorum buraya geldim geleli 😄 3-5 de olsa muhabbet ortamı oluyor oralarda çok kalabalık
ikiprensesannes successfulwoman mecbur başka kafa dağıtacak yer yok çocuklarla anca buraya gece kuşu oluyoruz işte 😅🥲
successfulwoman ikiprensesannes zaten kafa dengi oldukları için geliyoruz. Kids ve momdaki gibi kafa şişiren değiller
lgrth ikiprensesannes bende 2-3 senedir var oralar da soru soruyorlar cevap veriyoruz yoruma dönüş yapan olmuyor sinir oluyordum son zamanlarda 🤣 aynı şeyler aynı muhabbetler her gelen aynı soruyu soruyor iyice gıcık olmaya başlamıştı saygı yok herkes lince hazır 🤣 burda neleri neleri büyük saygıyla okuyoruz 😅
ikiprensesannes lgrth Kiz he ya ben de hep garipsiyordum niye cevap vermiyorlar diye bide en ufak fırsatını bulunca iki saat onu linç edecekler sanırım hamile oldukları için gerginler mom dakiler,🤣🤣🤣