Kızlar sizde bana birşey olursa çocuğuma ne olur diye endişe edenlerden misiniz yoksa rahat mısınız? Ben bu konu da çok endişe ediyorum Rabbim gecinden versin evlatlarımızın başından eksik etmesin bizleri 😌 Her anne endişelenir bu konuda dimi normal bişey bu
Çocuk için endişe
@zarifhanim özellikle sizden yorum bekliyorum 😌 sizin yorumlarınız beni hep rahatlatmıştır 😌
sanalkoala valla hasta olsam bebeğim ne olacak korkusu taşıyorum geçenlerde belim tutuldu eşim nöbette ben tutturmustum nasıl bakcam nasıl emzircem diye kendime değilde bebeehimee üzüldüm. Bu yüzden ölürsem ne olur korkusu taşıyorum bunu eşimde taşıyor ebevyn olmak böyle bişey işte
momd yaaa dimi normal bişey değil mi bu konuda endişelenmek 😌
sanalkoala tabiki normal anneyis sonuçta bizden sonra ne olur korkusu oluşuyor
momd değil mi
sanalkoala böyle endişesi olmayan anne yoktur bence ben böyle düşündüğüm zamanlar aşırı korkunç gelirdi bana hatta kessin ölürüm falan düşünceler girerdi kafama ama yok yani bence normal bişey
ikiprensesannes ya bana da korkunç geliyor sonra Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin diyorum kafamdan atmaya çalışıyorum ama bence de normal ya
sanalkoala bende oyleyim
leman777 demekki yalnız değilim 😌
sanalkoala normal güzelim ♥️ korkutma kendini herşeyin hayırlısı
ikiprensesannes öyle gerçekten Rabbim hayırlı sağlıklı uzun ömürler nasip etsin hepimize , korkularımızdan emin kılsın bizleri 😌 bende tek ben böyleyim sanıyordum valla rahatladım yalnız olmadığımı görünce 😌❤️
ikiprensesannes peki düşünceler gelince nasıl toparlıyosun geri 😌
sanalkoala toparlamiyorsun aslında o korku kafanın Bir köşesinde sürekli var en Ufak terslikte devreye girer bütün dengeni bozar ben çocuklarımın mutluluğunu görünce iyi hissediyor ve toparlanmam gerektiğini düşünüyorum onlar için güzel anılar biriktirmeye odaklaninca aslında ne korku ne o düşünce aklına bile gelmiyor insanın 🌼 inanıyorum sende bunu aşacaksin
sanalkoala amin inşallah ♥️ bende kendim öyle hissedince öyle zannederdim 😊
ikiprensesannes inşallah canım 😌
sanalkoala doğru birsey mi bilmiyorum ama aklima böyle düşünceler geldiği, zaman Allahım öleceksek hep birlikte ölelim diyorum ne onu buu dünyada yalnız bırakmak ne de Allah korusun onsuz kalmak istemiyorum aynı şey eşim için de geçerli benim düşüncem bu yalnız gelebilir belki ama
- Düzenlendi
sanalkoala Çocuğunuza bir şey olursa ne yaparsınız veya size bir şey olursa çocuğunuz ne yapar?
Bu iki düşünce her annenin mutlaka her gün içinden geçirdiği evhamlardan bazısı. Elbette normal, yani gelip geçici ise. Uzun süre düşünmek sizi üzmekten, modunuzu düşürmekten başka şeye yaramaz. Bunun vesveseye dönüşüp sizi mutsuz edecek boyutta olması normal değil.
Evladınıza sımsıkı sarılın sonuçta sağsınız ve yanındasınız. Yarın akıbetimiz belli değil, bugünü iyi hissederek yaşamazsak gün bittiğinde artık dünümüz kötü, yarına ise umutsuz yaklaşmış oluruz.
Yani ölümü hatırlamak bugünün kıymetini bilmek için iyidir lakin fazlası ruhunuzu yıpratır. ☘️
zarifhanim çok teşekkür ederim güzel yorumunuz için 🌼