yenibiri birde bekar biri neden çocuklu bir adamla evlenirki adam bunu ona koşul olarak sunmuştur da. Saygı duymaz sa çatırdar evlilik

yenibiri hayırlısi olsun haklarında ama o böyle zaten dik başlı olursa hep huzurusz olur Allah yardımcın olsun bı an önce gitsin ne diyebilirim ki canim 💐

Bubenimoykumm kendisinin de iki çocuğu var, ikinci evliliği bu. Kendi çocuklarını da evi terk ederek babalarına bırakmıştı zamanında

buzdankalpler valla kaç gündür burada hiç aramadı. Ben adamın çocuğunu ihmal etmesini hiç istemiyorum. Umarım karı aklına uyup çocuğu ihmal edecek bişey yapmaz yani

yenibiri size ona bu durumun normal olduğunu söylediğinizde kendince açıklaması ne oluyor peki

Bubenimoykumm aslında bakmasına bile gerek yok, kız zaten annesi ile yaşıyor. Sadece bazen babasına geliyor, gelince de uyumak istemiş birkaç defa. O da bunu sorun etmiş

defnem eşim benle aynı fikirde, boşuna evi terk etmiş diyor

Ya ne güzel aynı fikirde siniz

Evet bosar iyi geceler

yenibiri boşanmak için çok erken 9 yaş biraz fazla geldi bana tepki göstermesi bence normal ama ara sıra ise baba kızı ile yatabilirdi belliki problemi var dokuz yaşta pek küçük değil 6 yaştan sınrası normal değil
            Acaba önceden birliktemi yatıyorlardı da birden evlenince bıraktı kızını

Görünmce baya sorunlu

yenibiri kaç yaşında peki😳
              Keşke evlenmeseymiş yazık yani onca insanın hayatına