successfulwoman Kanka kocan bu gece yok belli. Prenses ile oyun oynuyorsun. Cinselliği senden duymak güzel. Kuşun durumu nasil kanka
elisaa48 HurremSultan vala napalm işte gittim dedim hayırdır noldu bir kaç gündür yanaşmıyorsun diye 😂 işte oda dedi yoruluyorum ondan istiyor musun niye dedi eve istiyorum dedim 🤣 direk beni yatağımıza götürdü soydu okşadı öptü girdi yani 😂 🤣 😂
perimasali802_ HurremSultan gitim aşkım Tedavi olacakmisim tahlil vs verdik gidemedik dahada gidemedik Eşim şehir dışına çıktı Kaldık öyle
HurremSultan perimasali802_ Allah Allah ya kız böyle olmaz bu aileni falan çağır olmadı Allah korusun seni aşkım
perimasali802_ HurremSultan yaaaa benim yerime de sev benim bicirlar biraksa alirim evede zarar verirler diye korkuyorum
HurremSultan perimasali802_ ben önce bunu aldım ilk veledim bu yoksa almazdım hayvana yazık sokakta daha rahat büyurdu😂 şimdi yine iyi de çocuklar küçükken yanıma alamiyordum🥲
elisaa48 successfulwoman yok kız bunun için niye para alayım 🙄😂kocamın hoşuna gidecek şey için para alırım ilişki için para almam yani
perimasali802_ HurremSultan neden canim kucukken alamzdin Ben o eziyeti hayvana vermem valla benimkilerin sağı solu belli degil gerçi dışarda görse seviyorlar ama peşinden koşuyor lar yakalamalari imkansız evde tutarlarsa amaninnn🤣
HurremSultan perimasali802_ aynı senin sebepten dolayı kanka bebeler küçükken kedi de küçük olsa yetişemezdim kediler de bebek gibi sevilmek istiyor bebekken😍😍😍