ikiprensesannes yesim631 Allah acılarını göstermesin inşallah ♥️ amin inşallah Allah olmayanlara versin inşallah 🤲
HurremSultan Sutlucikolati geldim geldim dkdkkdk hayat koşuşturması kankiiii bebeler büyüyor hayata karışmaya çalışıyorum artikinnn🤪🤪
perimasali802_ HurremSultan gitim aşkım Tedavi olacakmisim tahlil vs verdik gidemedik dahada gidemedik Eşim şehir dışına çıktı Kaldık öyle
HurremSultan perimasali802_ cok tatlı demiggh yerim ya bir sirnasiyir saati gelince onun dışında hanım.aga devirp uyuyor totosunu
perimasali802_ HurremSultan yaaaa benim yerime de sev benim bicirlar biraksa alirim evede zarar verirler diye korkuyorum
elisaa48 HurremSultan vala napalm işte gittim dedim hayırdır noldu bir kaç gündür yanaşmıyorsun diye 😂 işte oda dedi yoruluyorum ondan istiyor musun niye dedi eve istiyorum dedim 🤣 direk beni yatağımıza götürdü soydu okşadı öptü girdi yani 😂 🤣 😂
successfulwoman Kanka kocan bu gece yok belli. Prenses ile oyun oynuyorsun. Cinselliği senden duymak güzel. Kuşun durumu nasil kanka
HurremSultan perimasali802_ Allah Allah ya kız böyle olmaz bu aileni falan çağır olmadı Allah korusun seni aşkım
HurremSultan perimasali802_ ben önce bunu aldım ilk veledim bu yoksa almazdım hayvana yazık sokakta daha rahat büyurdu😂 şimdi yine iyi de çocuklar küçükken yanıma alamiyordum🥲
elisaa48 successfulwoman yok kız bunun için niye para alayım 🙄😂kocamın hoşuna gidecek şey için para alırım ilişki için para almam yani