biricik46 yapıcam ben 7 seneliik evliyim ilk iki sene çok güzeldi ondan sonra yavaş yavaş eşim başka bir oldu şimdide oyun oynuyor görmüyor sahbet muhabet 0 ilişki desen oda yok ben yanına gitmesem onun beni gördüğü yok ben bir şey diyince de germe beni ugraşamam seninle diyor

hayal65 biraz elini eteğini çek umrunda değil gibi davran suslen hazırlan ama onun için değil kendin için yapıyor gibi ol bir iki böyle olursa yanaşır o zmnda kabul etme isteğini bahane bul hiçbir şey deme ama telefonla uğraşıyosun beni görmüyorsun vs vs büyük ihtimalle çocukla bile ilgilenmiyor dur bnmki öyle çünkü bnde post açmıştım senin konuya benzer bana dediklerini yaptım yanasmaya başladı ama bn müsade etmiyorm bir hafta on gün daha böyle yapacam kendini duzlerse bnde duzelirim yoksada kendi bilir valla

hayal65 gidemem bnm de öyle bir şansm yok telefon da bile görüşmüyorz ki nereye gidicem 5 kardeşix normalde bn aramazsan kimse aramaz bu da el oğluna fırsat veriyo işte arkasında kimse yok diye yapacağını yapıyor ama fırsat verme kendini çek ondan

biricik46 tmm öyle yapıcam teşekür ederim şimdiye kadar süslenip ona yanaşıyordum şmdi artık öyle yapıyacam beni sevsin diye her yola baş vurdum onun isteklerini yerine getiriyorum ama bakıyorum ki o beni hep görmezden gelmiş

biricik46 allah yardımcın olsun güzel bacım keşke ailen yanında dursa benim yanımda duracak hiç kimsem yok buda beni iyice güçsüz ve degersileştiriyor

hayal65 sana Bir tek birşey diyeceğim eğer okumaya imkanin varsa evde açıktan oku kendi hayatını kendin kurtar kimsedende bişey bekleme yavrun sana Yeter

hayal65 senin Kendi kendini güçlü tutmak için bir oglun var bnmde bir kızım onlar için hiç kimseye boyun eğmeden dimdik gitmemiz gerekiyor yolun sonuna kadar elbet rabbim gönlümüzün nafakasını verecek

hayal65 o da senden bişey isterse aynı şekilde germe beni çekemem seni şimdi de

hayal65 yemeğe çaya gelince konuşmasını biliyor ama hadsi…….. ne denir ki bunun gibilere Allah ıslah etsin

perimasali802_ çok istiyorum ama eşim yok diyor gözün açılırsa seninle baş edemem diyor beni bırakıp gidersin diyor

sinyorina söyledim defol git diyor oglumuda vermem sana dedi korkudan birşey yapamadım oglumu bırakamam