biricik46 tmm öyle yapıcam teşekür ederim şimdiye kadar süslenip ona yanaşıyordum şmdi artık öyle yapıyacam beni sevsin diye her yola baş vurdum onun isteklerini yerine getiriyorum ama bakıyorum ki o beni hep görmezden gelmiş

biricik46 allah yardımcın olsun güzel bacım keşke ailen yanında dursa benim yanımda duracak hiç kimsem yok buda beni iyice güçsüz ve degersileştiriyor

hayal65 sana Bir tek birşey diyeceğim eğer okumaya imkanin varsa evde açıktan oku kendi hayatını kendin kurtar kimsedende bişey bekleme yavrun sana Yeter

hayal65 senin Kendi kendini güçlü tutmak için bir oglun var bnmde bir kızım onlar için hiç kimseye boyun eğmeden dimdik gitmemiz gerekiyor yolun sonuna kadar elbet rabbim gönlümüzün nafakasını verecek

hayal65 o da senden bişey isterse aynı şekilde germe beni çekemem seni şimdi de

hayal65 yemeğe çaya gelince konuşmasını biliyor ama hadsi…….. ne denir ki bunun gibilere Allah ıslah etsin

perimasali802_ çok istiyorum ama eşim yok diyor gözün açılırsa seninle baş edemem diyor beni bırakıp gidersin diyor

sinyorina söyledim defol git diyor oglumuda vermem sana dedi korkudan birşey yapamadım oglumu bırakamam

defnem aynı konuşmak istedğimi söyledim o istemiyorum konuşmak felan dedi böyle olmaz dedim kapı orda defol git o zaman ben buyun kabul edeceksen bu yoksa çocugumu bırak defol dedi bende gitmem çocugumu almadan diyr oda kes sesini otur dedi