hayal65 biricik46 allah yardımcın olsun güzel bacım keşke ailen yanında dursa benim yanımda duracak hiç kimsem yok buda beni iyice güçsüz ve degersileştiriyor
biricik46 hayal65 senin Kendi kendini güçlü tutmak için bir oglun var bnmde bir kızım onlar için hiç kimseye boyun eğmeden dimdik gitmemiz gerekiyor yolun sonuna kadar elbet rabbim gönlümüzün nafakasını verecek
perimasali802_ hayal65 sana Bir tek birşey diyeceğim eğer okumaya imkanin varsa evde açıktan oku kendi hayatını kendin kurtar kimsedende bişey bekleme yavrun sana Yeter
hayal65 perimasali802_ çok istiyorum ama eşim yok diyor gözün açılırsa seninle baş edemem diyor beni bırakıp gidersin diyor
tazeann hayal65 Allah yardımcın olsun canım Rabbim tez zamanda evine huzur mutluluk nasip etsin inşallah 🤲🏼
hayal65 sinyorina söyledim defol git diyor oglumuda vermem sana dedi korkudan birşey yapamadım oglumu bırakamam
kukulii87 hayal65 yemeğe çaya gelince konuşmasını biliyor ama hadsi…….. ne denir ki bunun gibilere Allah ıslah etsin
hayal65 defnem aynı konuşmak istedğimi söyledim o istemiyorum konuşmak felan dedi böyle olmaz dedim kapı orda defol git o zaman ben buyun kabul edeceksen bu yoksa çocugumu bırak defol dedi bende gitmem çocugumu almadan diyr oda kes sesini otur dedi
hayal65 perimasali802_ bacım sölüyor çare degil bir çıkmazdayım biilmiyorum neyapıcagımı ben buyum diyor kabul etmiyorsan def ol git çocugumu bırak git diyor ben bebeğimi bırakamam tek dalım o gidecek yerimde yok bana bir akıl ver ne yapim konuşmak çare olmuyor
perimasali802_ hayal65 elimden keşke birşey gelse Bebeğin kaç yaşındaydı senin evden gitsen de olmuyor devlet babaya verir kesin
hayal65 perimasali802_ bebeğim yeni 1 yaşına girdi bırakamam bebeğimi allah razı olsun genede bacım 😔