Mihrimahnur bosch almaya durumunuz varsa onu alabilirsiniz araştırdığımızda gayet fonksiyonluydu. Ben de çevreme danışıp memnuniyet araştırarak aldım. En çok olumlu dönüş aldığım uygun bütçeli olan Hooverdı. H-DRY 500 11 kg olan modelini aldım. Çok memnunum, iyikilerimden biri diyebilirim 🤭

piyangobileti hangi model acaba birde kurutmadan bitiyor diyorlar baxıları acaba kullanımo bilmedikleri içinmi cekme yıpranma yaptımı camasorda acaba

Mihrimahnur Hiç yaşamadım öyle bir sorun. Kullandığınız özelliğe bağlı kuruluk durumu. Yani güneş ve gardrop simgesi çamaşırları tam kurumuş şekilde çıkarır. Ütü ve askı simgesi gibi kırışık azaltan özellikler hafif nemli çıkarır. Sizin isteğinize kalmış. Doğru kullanmayı bilirseniz böyle şeyler yaşamazsınız. 😊

zarifhanim evet cok dogru dedin dogru kullanımla alakalo ama yapamam diyede cok korkuyorum ya napsam alsam mı almasam mı beceremem çektiririm adamı dinle dur sonra cekti diye 😂😂

Mihrimahnur Size bir şey söyleyeyim mi, makineyi aldıktan sonra pişman olacaksınız.😊 Neden daha önce almamışım diye. Hatta hemen alsanız yeniyıl zammı çıkmadan daha hesaplı olabilir.
          Ben önceden hamalmışım diyorum. Yani evde bir gün iki gün hep çamaşır asılı dururdu, birinci katta olduğum için dışarı asamıyorum toz oluyor balkon veya salonuma asardım. Ve çamaşır asılı iken evin o odası kullanılmaz kapı kapalı dururdu. yani hep ortada, hem göze dağınık geliyor hem hiç işler bitmiyor gibi geliyor. Şimdi yıkanan makineden topluyorum kurutmaya taşıyorum 2 3 saat sonra serme asma derdi olmadan kuru çıkıyor. Ki peteğin üstüne atsanız dahi hem serecek petek yetmez hem bu kadar kısa sürede kurumaz. Ben çamaşırlara sadece haftanın bir gününü tek ayırıyorum. Islaklar kurumadan diğer çamaşırlar sıra beklemiyor. İşlerim kolaylaştı. Evdeki toz oranı %80 azaldı. Bu sayede kızımla alerjimiz de azaldı. O yüzden bunun lüks değil de ihtiyaç olduğunu düşünüyorum.

Mihrimahnur modeli su an aklımda yok kağıtları bulup bakmam lazım çekme yıpranma vs olmadı sadece oğlumun zibinlari zarar gördü muhtemelen o da benden kaynakliydi belki de atmamam gerekiyordu

Mihrimahnur bende beko kullanıyorum çok çok memnunun gerçekten elim ayağım hem zamandan tasaruf asma toplama derdi yok Hemde gerçekten evdeki toz yarı yarıya azaldı. Asla çekme yıprama sorunları yaşamadım dolap kuruluğu programında hassas sıcaklık ayarını acıyorum ve mükemmel kuru sekilde çıkarıyor kırısıklıkda hiç yaşamadım..

hayatsevinceguzell
            Ana filtre temizliğini de düzenli bir şekilde yapın. Eğer devam ederse servise bir danışın. Ben hiç sorun yaşamadığım için yanlış yönlendirmek istemem.

zarifhanim asacak yerim yok bir oda hep çamasır astıgım zaman kapalı dagınık sırf bunun için kargaşa için almak istiyorum ama ceker beceremem programları diyede cekiniyorum acıkcaso