belladonna benımkide arçelik 900 kmx bazen ıslak çıkarıyor neden acaba
Kurutma makinesi fikri toplanın bacılarım 😍🌈💦😀
hayatsevinceguzell
Kullandığınız programdan kaynaklı olabilir birde temizliğini tam yapıyor musunuz oda etkiler demişti bana servis
belladonna filtre temizliği yapıyoruö başka bişi yapmam gerekiyor mu
hayatsevinceguzell
Ana filtre temizliğini de düzenli bir şekilde yapın. Eğer devam ederse servise bir danışın. Ben hiç sorun yaşamadığım için yanlış yönlendirmek istemem.
belladonna ana filtre neresi
belladonna hangi programda kullanıyorusunuz genel olarak bende arcelik 9 kmx bakıyorum
zarifhanim asacak yerim yok bir oda hep çamasır astıgım zaman kapalı dagınık sırf bunun için kargaşa için almak istiyorum ama ceker beceremem programları diyede cekiniyorum acıkcaso
hayatsevinceguzell bende bu modele bakıyorum genelde hangi programda acıyorsunuz
Mihrimahnur günlük yada karma kullanıyorum dün kuruttum gayet iyiydi geçen 2 sefer ıslak çıkardı
hayatsevinceguzell
Makinenin en altındaki kısım
Mihrimahnur
Benim s olan modeli. Hassas ve karışık olanı kullanıyorum çoğunlukla
Mihrimahnur antialerji ve güneş simgeli kurutma ayarlarını seçmezseniz çekme olmaz. Onlar yüksek sıcaklıkta kuruttuğu tamamen güneşten toplamış gibi kuru çıkardığı için çektirir. Kullandıkça öğrenirsiniz. Zaten bir iki özellik yetiyor. Benim makinemde 40 program var ama sadece üçünü kullanıyorum. 😊