gulayyyy perimasali802_ ilk elladan 5 gun sonra regl oldum 3 gun surdu iliski oldu sonra ikinci ellayi aldim 5 gun sonra tekrar bir regl sanirim 2. Gun kanama var
gulayyyy perimasali802_ evet 13 unde regl oldum zaten duzenli oluyorum her ay 16 sinda bitti birliktelik oldu ilac aldim 5 gun gecti yine regl oldum ilk basta ne kanamasi anlamadim leke seklindeydi simdi de cok yogun olmasa da 2. Gun hala bir kanama var
perimasali802_ gulayyyy tam anladım canim şimdi ilk tarih reglin orda sorun yok Ama ikinci hapin etkisi ile tekrar kanaman olmuş oda horman dan dolayı şuan kanaman yoğun olursa kadin doğuma gozukmen gerekebilir canim
perimasali802_ gulayyyy ilacın etkisidir korkma hamile değilsin ama Allah büyük olursada bilemeyiz canim sen durumunu takıp et bakalım Ama değilsin merak etme
gulayyyy perimasali802_ o sebeple endiselendim ne kanamask bu diye bilincsiz bir kullanım oldu ikincisi korunma+ geri çekilmeye ragmen bir sey kacti mi zevk suyu vs gibi ondan sormak istedim
piyangobileti perimasali802_ ayyy çok güldüm o günler geldi aklıma 15 dakika uzanmistim tutsun diye 😂 bir de ben şeyi anlamıyorum yok prezervatif içimde kaldı hemen kalktım kostüm tuvalete yıkarım falan kendilerini jet sanıyorlar galiba 😂😂😂
perimasali802_ piyangobileti ayyy 🤣 Ama içerdeki askerler çoktan yola koyulmuş lar Biri zıplıyordu Sanki 🤣🤣🤣
perimasali802_ gulayyyy korunma yöntemleri yüzde yüz güvenli değil zaten milyonda bir olsa zevk suyundada sperm var
Coolness gulayyyy bu kadar sık aralıkla ertesi gün hapı önermiyorlar, hormonlar dengesizleşmiş olabilir
gulayyyy Coolness evet panikle hatali bir kullanim uapmis oldum korunmaya ragmen 2.si hataydi suan 5 gun icinde tekrar regl oldum umarim gebelik yoktur
Hcnxjdj piyangobileti hamile olmazsan bile 2 kere hap kullanmasın bunlar çok tehikeli senede 1 kere icmen gerekiyor adetin gecikebilir stres yaparsan daha çok gecikir
piyangobileti Hcnxjdj post sahibi ben değilim konudan alakasız başka bir şey sordum ben başıma gelmedi çok şükür
gulayyyy Hcnxjdj ikinci kez regl oldum 5 gundeee, prezervatife guvenmem gerekiyor sanirim ama bir sizma akma var mi endiselendim, ikinci kez regl olmam normal mi pekiii eger gebe kaldiysam ne zaman anlasilir