gulayyyy perimasali802_ o sebeple endiselendim ne kanamask bu diye bilincsiz bir kullanım oldu ikincisi korunma+ geri çekilmeye ragmen bir sey kacti mi zevk suyu vs gibi ondan sormak istedim
perimasali802_ gulayyyy korunma yöntemleri yüzde yüz güvenli değil zaten milyonda bir olsa zevk suyundada sperm var
perimasali802_ piyangobileti ayyy 🤣 Ama içerdeki askerler çoktan yola koyulmuş lar Biri zıplıyordu Sanki 🤣🤣🤣
Coolness gulayyyy bu kadar sık aralıkla ertesi gün hapı önermiyorlar, hormonlar dengesizleşmiş olabilir
gulayyyy Coolness evet panikle hatali bir kullanim uapmis oldum korunmaya ragmen 2.si hataydi suan 5 gun icinde tekrar regl oldum umarim gebelik yoktur
Hcnxjdj piyangobileti hamile olmazsan bile 2 kere hap kullanmasın bunlar çok tehikeli senede 1 kere icmen gerekiyor adetin gecikebilir stres yaparsan daha çok gecikir
piyangobileti Hcnxjdj post sahibi ben değilim konudan alakasız başka bir şey sordum ben başıma gelmedi çok şükür
gulayyyy Hcnxjdj ikinci kez regl oldum 5 gundeee, prezervatife guvenmem gerekiyor sanirim ama bir sizma akma var mi endiselendim, ikinci kez regl olmam normal mi pekiii eger gebe kaldiysam ne zaman anlasilir
gulayyyy Hcnxjdj bu durumda strese hamile miyim dusuncesine girmeli miyim bilmiyorum panik durumdayim
Sutlucikolati gulayyyy aşkım bu bilgisizlikle bir daha ilişkiye girme bence o riski alma.. ella hapı düzensizlik yapabiliyor ben 2 ay regl olmadığımı bilirim bu haptan sonra ki sen birkac gun arayla icmissin
gulayyyy Sutlucikolati evet korunmamiza ragmen 2.yi ictim maalesef ikinci kez de 5 gun arayla regl oldum hala panik icerisindeyim
gulayyyy Sutlucikolati regl baslangicimda ilkini ictim korunmasiz oldugu icin regl bitiminde 2. Yi almis bulundum korunma ve geri cekilmeye ragmenn