piyangobileti Hcnxjdj post sahibi ben değilim konudan alakasız başka bir şey sordum ben başıma gelmedi çok şükür
gulayyyy Hcnxjdj ikinci kez regl oldum 5 gundeee, prezervatife guvenmem gerekiyor sanirim ama bir sizma akma var mi endiselendim, ikinci kez regl olmam normal mi pekiii eger gebe kaldiysam ne zaman anlasilir
gulayyyy Hcnxjdj bu durumda strese hamile miyim dusuncesine girmeli miyim bilmiyorum panik durumdayim
Sutlucikolati gulayyyy aşkım bu bilgisizlikle bir daha ilişkiye girme bence o riski alma.. ella hapı düzensizlik yapabiliyor ben 2 ay regl olmadığımı bilirim bu haptan sonra ki sen birkac gun arayla icmissin
gulayyyy Sutlucikolati evet korunmamiza ragmen 2.yi ictim maalesef ikinci kez de 5 gun arayla regl oldum hala panik icerisindeyim
gulayyyy Sutlucikolati regl baslangicimda ilkini ictim korunmasiz oldugu icin regl bitiminde 2. Yi almis bulundum korunma ve geri cekilmeye ragmenn
Sutlucikolati gulayyyy hamilelik olucagini düşünmüyorum ama tedbirli olun yine de neticede spiralle hamile kalan var
kaardelen gulayyyy Hamile olman imkansıza yakın. İlaç dengeyi çok bozuyor özellikle de ella. Ayrıca yerleşme kanaması böyle bir şey değil. Sorun yoktur yani
gulayyyy kaardelen ilk iliskimiz disinda korunduk hep + geri de cekildi ama endise iste her anlamda ilkleri yasiyor olmak yasimda 26 ama cok panik bir kisiligim oldugu icin %2 lere takiliyorum
gulayyyy Sutlucikolati evet haklisiniz ne kadar beklemem gerekiyor gebelik testi icin ayni periyodda 2 kez regl de oldum. Yumurtlama donemim degildir herhalde diye dusunuyorum son reglim kasim 13 dü iliskim 9 aralik 16 aralik oldu
lgrth gulayyyy geçen bir doktor söylüyordu ilk ilişkide adrenalin artınca beyin vücuda sinyal yolluyormuş vücut yeni yumurta üretiyormuş..10-12 gün sonra testte çıkar..bu kadar pimpirikli ve stresliyseniz bu denli korkuyorsanız madem neye güvenerek evlenmeden ilişkiye giriyorsunuz
Sutlucikolati gulayyyy son iliskiden 14 gun sonra testte cikar sen yinede belirtin olmadigi surece 3. Haftayı bekle normal test yaptiktan sonra kan tahlili yaptirirsin yinede
gulayyyy Eskobar kondomla alakali bir sorunumuz olmadi kontrol ettigimizde saglamdi, benimki tamamen herhangi bir yerinden sizdi mi dusuncesi ilk iliskiden sonra ella aldim ama regl oldum olmam gereken tarihte ikinciden sonra da 5 gun icinde tekrarladi reglim