kimkibu Kızlar ThinyTea diye bir çay gördüm inategramda alıp kullanıp faydasını gören var mı aranızda?
belladonna kimkibu O çayı bilmiyorum duymadım da. Burada @ladymomm diyet ile ilgili güzel postlar açıyordu. Öğünler, spor videoları güzel paylaşımlar oluyordu. Faydalanan da bir sürü arkadaşımız olmuştu. Onun postlarına bir bakın isterseniz 🌼
perimasali802_ Geçen haberlerde gördüm zararlı diye hiç kullanmadım ben Diyet ve spor daha iyi ve sağlıklı
kimkibu perimasali802_ emziriyorum diyet yapamıyorum ya spor gidebileceğim bir yer yok yakınlarda 2çocukla çok zor olur doğum kilomu veremiyirum diye baktım da korktum doğrusu
perimasali802_ kimkibu aslında şimdi baslasan varya süper olur senin için evde Leslie yapabilirsin bn üç aylık iken kizim başladım
kimkibu perimasali802_ leslile ne zaman hangi saat aralığında yaptın canım yeme içme durumunu nasıl ayarladın neler yedin neler yemedin
perimasali802_ kimkibu Leslie 30 dakika yap sabah akşam şeklinde yapabilirsin Bol su iç hamur ve şekerden uzak durararak çok iyi ilerleme yaparsın ben oyle yaptım 72 den 65 e düştüm halada ayni kilomdayim Yine başlarım ama bu aralar heves kalmadı 😁