lgrth Yasak_elmaa1223 tam onu yazacaktım bu kadar eminsen niye yazdın diye 😂 bekaretle ilgisi yok bakireyken adet görmüyor musunuz nerden geliyor o kan olacağı varsa bir şekilde olur %2lik ihtimalde olsa olur.. gününü bekle ama ilaç hormonları bozup adetini düzensizleştirebilir🙂
SuVeAtes Yasak_elmaa1223 kız şimdi seni rahatlatsam binde biri sende tutsa neden günahına girem. Beklemek tek çare maalesef bakire haliyle doğuranlar da oluyor. Biz bilemeyiz nereye ne girdi sperm gittimi içe diye o yüzden diyorum ya bekle ihtimaller çok çok düşük ama imkansız degil
Yasak_elmaa1223 SuVeAtes hamilelik testi yapmalı mıyım ne zaman yaparsam öğrenebilirim peki çok korkuyorummmmm
SuVeAtes Yasak_elmaa1223 şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım o zaman sonuç çıkacaktır varsa, ertesi günü hapı ağır hormon içeriyor o sebeple gecikme vs yaşayabilirsin. Sen kan ver bu süre geçince öyle anlarsın var mı yok mu
successfulwoman perimasali802_ herşeyin tadima variyorlar.sürtünmede vajinaya neden boşaltyor aklim almiyor
perimasali802_ successfulwoman şaşırıyorum bazen gerçekten yapip sonra ay hamile kalır mıyım gibi gibi bilemiyorum ya çok tehlikeli isler