SuVeAtes Yasak_elmaa1223 şüpheli ilişkinin üzerinden en az 12 gün geçmesi lazım o zaman sonuç çıkacaktır varsa, ertesi günü hapı ağır hormon içeriyor o sebeple gecikme vs yaşayabilirsin. Sen kan ver bu süre geçince öyle anlarsın var mı yok mu
successfulwoman perimasali802_ herşeyin tadima variyorlar.sürtünmede vajinaya neden boşaltyor aklim almiyor
perimasali802_ successfulwoman şaşırıyorum bazen gerçekten yapip sonra ay hamile kalır mıyım gibi gibi bilemiyorum ya çok tehlikeli isler
nilsu SuVeAtes bu şekilde hamile kalmış örneklerde çok derken. Ne kadar çok. Çünkü bilim o kadar çok olmadığını söylüyor.
SuVeAtes nilsu Bilim bu ihtimalin düşük olduğunu söylüyor. Eski haberlerde ben denk geldim kaç kere bakireyken hamile kalanlara o sebeple diyorum bunu da
benbu Yasak_elmaa1223 yanlış anlamayın ama bence bu kadar takacaksanız kendinizi strese sokacaksanız evlenin yada evliliği bekleyin derim bugün olmaz yarın olmaz ertesi gün gebelik haberini alırsınız yazık etmeyin kendinize 😮💨😮💨
nilsu SuVeAtes kaç kere denk geldin söylesene. Bu şekilde hamile kalan çok demen için kaç haber gördün.
lgrth Tinnymom vajina ağzına geldiyse içeri girdiyse tutunup gidebilir öyle olduğunu söyleyen kişiler ve doktorlarda var çok düşük ihtimal ama olunca oluyor🙂