lgrth use1234 o ara bekleyin işte eşin arkanda olsun göğsün kapalı olsun temiz kalsın her an uyanırsa hemen uyutmak için
lgrth perimasali802_ kız bekleyene kadar çocuğun uykusu açılır uyanır kriz geçirir ben emziriyordum valla sonra devam ediyordum 😂
nilsu perimasali802_ boy abdestini biliyorum. Çocuk uyandı o an göğüslere dokunulmamış olsa bile göğüsler yıkanmalımi neden.
perimasali802_ lgrth sesini duyduğu an uçları yikarsa tamm canim uyanmaz ya hemen ben hep öyle yaptım
piyangobileti use1234 9. ayda uyku gerilemesi var muhtemelen onun sinyallerini veriyor iş ortasında uyanırsa yapacak bir şey yok babası 5 dakika sabredip sakinleştirmeye çalışacak abdest almak 5 dakika bile sürmüyor o kadarını yapar herhalde
use1234 piyangobileti nasil 5 dk sürmüyor saçlarım ıslansa ben şampuanlamadan cikamam boya var sert oluyor 😂😂
perimasali802_ lgrth cunup iken emziren anneler göğüs uçlarını yıkayıp o an emzirebilir daha sonra abdest alabilir canım
lgrth perimasali802_ ayy çokmuş kız napıcan o kadar süre belki arada sürpriz yapar..nereye gitti yakın mı olduğunuz yere 🙂
bittercikolataa use1234 o aylarda atak oluyordu galiba çok uyanıyordu benim çocuklarda, eşim beşiğinde sallıyodu ya da pışpışlıyodu çocuğu ben hemen yıkanıp öyle emziriyodum baktık durmayacak gibi çok ağlıyor o zaman sadece göğüslerimi yıkayıp emziriyordum