Kızlar merhaba babamın bana sözü vardı. Bugün aradı ev satıldı seni ehliyete yazdırayım ehliyetini al benden hediye olsun dedi. Öndende ders görürsün biraz öğrenirsin dedi. Ama işte korkuyorum yazılı sınavdan korkmuyorum onda kendime güveniyorum ama işte park edemezsem ya kalırsam heyecan yapar istop ettirirsem arabayı binbirtürlü sorular geliyor aklıma. Bana biraz motive verin gaz verin😂
Ehliyet kursu
Blondie sen yaparsın valla sürekli direksiyon çalış
perimasali802_ ya eşim götürcekti ama ne zamandı götürmüyor yoğun geç geliyor. Umarım yapabilirim 🥺
Blondie ya sen yaparsın önce kendine bir inan gerisi gelir ben hiç korkmuyorum sürsem sürerim ama şartlar zor ya yoksa çoktan yola koyulmuştum 😂
Blondie kurstan önce ve kursa gittğin esnada eşinşe ya da başka biriyle direksiyon çalışmanı önermem hocanın anlattığıyla eşlerin çalıştırması çok farklı kafan karışır, sadece kurs hocasından eğitimini al sınavı daha kolay geçersin sınava yönelik çalıştıracak çünkü seni sınavı geçer ondan sonra eşinle çalışmaya devam edersin, benm ehliyetim var ama aktif araba kullanmıyorm istanbulda korkuyorm uzun yola gidersek filan kullanıyorm
- Düzenlendi
Blondie benim hiç tecrübem yoktu bilmezdim ki eşimle denemiştik kavga ederek sonlandığı için onunla öğrenmek istemedim 😂kursa yazıldım bir anda direksiyona geçince sanki biliyormuşum gibi bir soğukkanlılık ve yol sorumluluğu geldi kurs ile çok güzel öğrendim hoca da öyle ilgili değildi ona rağmen sadece kursta öğrendiklerimle geçtim..hatta hoca soğukkanlısın yaparsın diyordu eşimle pratik yapınca niye böyle yapıyorsun şunu niye böyle yapmadın niye şöyle etmedin diyip kendisi gibi sürücü olmamı beklediği için stres olup istop ettiriyordum bana kursta böyle öğretmediler senin gibi sürmemi bekleme diyip ağlayıp iniyordum yapamıyordum yanında 😂 sen kursa ve eğitimcilere bırak soğukkanlı ol öğrenirsin 😂
Yeni ehliyet aldim daha bugun geldi 😃 ben yapacagima hic inancim yoktu ama yaptim dusundugun gibi korkutucu degil hocani iyi dinle yeter 🥰 birde kursu iyi araştırın jer kurs iyi olmuyo mesela ben sinavdan kaldim ikinci sinava girmeden 6 ders aldim diger kurs sinavdan kalanlara 2 ders verip sinava sokuyolarmis 😌😄
Blondie kurs da bunun için var çiçeğim korkma 😊 bir kalırsın ikinci dr asılırsın.
Sevmediğin biri falanca yapıyorsa bende yaparım diye gazla kendini
perimasali802_ çok panik yapıyorum korkuyorum ya 😂
TombulHatun eşim birkere gösterdi bidaha götüremedi zaten işi yoğun geç geliyor birde zaten şirketin arabası korktum birşey olur diye unuttum gösterdiklerinide 😂 bende öyle yapmayı düşünüyorum kurs hocasından öğrenmek istiyorum ya inşallah öğrenirim ama bu sınavda park etme falan oluyrmuş en çok ondan korkuyorum
Bubenimoykumm kuzenim var kendini beğenmiş arabası var her gittiğimizde hava atıyor binesim gelmiyor arabasına sürekli havalarda birde görsen 30 yasında ama 15 yasındaki cocuk gibi davranıyor yani evet o aldıysa ben kesin alırım 😂
Blondie vehhyyyy seninde olmadi ama böyle kız yaparsin yaparsın 😂
Blondie heh işte böyle motive ol 🥳🥳