Ehliyet kursu
Blondie korkma hiç ben hayatmda direksiyon tutmadan kursa yazıldm tekte geçtim sadece rahat ol kasma kendini ilk derste hoca bana geç şoför koltuğuna deyince şok olmştm nasıl yani dedim ben sanıyırm ki önce anlatacak gösterecek sonra hop direkt trafiğe soktu ilk ders öleceğim zannettim mide ağrısından stresten ama sınavda ki rahatlığımı bi gör komisyonla hocayla sohbet ediyordm 😂😂😂 hiç stres yapma kendine ben eminim başarırsın
perimasali802_ hadi inşallah😂
Bubenimoykumm teşekkür ederim🥰
TombulHatun yaaa ne güzell bende tekte almak istiyorum inşallah alırım bende dahada rahatladım aslında panik yapmamayada özen göstereceğim🥰
Blondie erkeklerim büyük çoğunluğu istop der 😂😂
Blondie Alırsın hiç merak etme 🌸
Blondie bende çok istedim bu sene almayı ama kısmet olmadı biz istersek yapacağımız şey yok kendine güven 🎀
TombulHatun evet yaa bende öyle diyorum stop dendiğini bilmiyordum😂
TombulHatun teşekkür ederim 🥰
Blondie ne heyecan yapacaksın nede kendini bu şekilde korkutacaksin yaparım diyeceksin ve elinden gelenin en iyisini yapmaya calisacaksin nasibinde varsa zaten olur ben direksiyonda tek de geçtim hiç birinde ne zorlandım nede korku yaşadım hamd olsun gayet güzel geçti hem hocam iyiydi hemde komisyonlarım harika insanlardı sıfır heyecan kimse yokmuş gibi öğrendiğim şekilde sürdüm ve başardım yapamam diye bişey yok istersek herşeyi basarabiliriz 😚😊