TombulHatun eşim birkere gösterdi bidaha götüremedi zaten işi yoğun geç geliyor birde zaten şirketin arabası korktum birşey olur diye unuttum gösterdiklerinide 😂 bende öyle yapmayı düşünüyorum kurs hocasından öğrenmek istiyorum ya inşallah öğrenirim ama bu sınavda park etme falan oluyrmuş en çok ondan korkuyorum

lgrth içim rahatladı ya bende inşallah senin gibi soğukkanlı olurum ya😂

698_merve zaten ondan da korkuyorum ya hoca iyi olmazsa iyice stres olırum diye iyice araştıracağım zaten inşallah tekte alırım ya🥺

Bubenimoykumm kuzenim var kendini beğenmiş arabası var her gittiğimizde hava atıyor binesim gelmiyor arabasına sürekli havalarda birde görsen 30 yasında ama 15 yasındaki cocuk gibi davranıyor yani evet o aldıysa ben kesin alırım 😂

Blondie istop

Stop kız stop 😅 yaparsınnnn herkes yapıyor kimse anasının karnında ögrenmedi sonuçta sende yaparsın 🌸

Blondie korkma hiç ben hayatmda direksiyon tutmadan kursa yazıldm tekte geçtim sadece rahat ol kasma kendini ilk derste hoca bana geç şoför koltuğuna deyince şok olmştm nasıl yani dedim ben sanıyırm ki önce anlatacak gösterecek sonra hop direkt trafiğe soktu ilk ders öleceğim zannettim mide ağrısından stresten ama sınavda ki rahatlığımı bi gör komisyonla hocayla sohbet ediyordm 😂😂😂 hiç stres yapma kendine ben eminim başarırsın

TombulHatun yaaa ne güzell bende tekte almak istiyorum inşallah alırım bende dahada rahatladım aslında panik yapmamayada özen göstereceğim🥰