kukulii87 inşallah sende alırsın aynen öyle herşeye göğüs geriyoruz bunuda yaparız biz kadınlar güçlü varlıklarız💪🏻🥰

Blondie ehliyeti almak araba kullanmak bir kadın için kesinlikle özgürlük panik yapmayın zaten çalışma yapacaksınız sınavdan önce nerede ne yapmanız gerektiğini iyi öğrenin yeter

Blondie ay bende yeni yazıldım geçen hafta cuma manuel yapamam diye otomatiğe yazıldım otomatik araba var bizde eşimle biraz sürmüştüm gayet kolay ama beni de yazılı sınav korkutuyor

Blondie ne heyecan yapacaksın nede kendini bu şekilde korkutacaksin yaparım diyeceksin ve elinden gelenin en iyisini yapmaya calisacaksin nasibinde varsa zaten olur ben direksiyonda tek de geçtim hiç birinde ne zorlandım nede korku yaşadım hamd olsun gayet güzel geçti hem hocam iyiydi hemde komisyonlarım harika insanlardı sıfır heyecan kimse yokmuş gibi öğrendiğim şekilde sürdüm ve başardım yapamam diye bişey yok istersek herşeyi basarabiliriz 😚😊

Cicikiz yazılı sınav kolay telefonda bir uygulama var çıkmıl sorular oluyor ordan çalışabilirsin

d94 yaa ne güzell hadi inşallah bende yaparım yapıcam kendime güvenicem alacağım o ehliyeti🥰

• d94 bunu yanıtladı.
          • d94 bunu beğendi.

Blondie iki üç hafta oldu alman ehliyetti çıkarttım yazılı sınavı ilkinde geçtim sürme sınavını 6 cı da geçtim 😂 zoru yazılıydı geçtim bir türlü arabayı geçmedim tam 9 ay uğraştım resmen ehliyet doğurdum

Blondie ay öyle deme kalanı çok duydummmm o sorulara baksana motor kısmı çok zor sağlıkta uygulanan manevralar falan zor baktım ve trafik işaretlerinin çoğunu bilmiyormuşum bunu anladım

Blondie panik yapmayın kesinlikle bende yapıyordum ama kullandıkça da elim yatıştı şuan kullanıyorum

Ruyaa ahahha ayy 😂 ben ne yapacağım acaba

Cicikiz çok sıkı çalışmamız gerekiyor galiba yazılıyada benim eşim çıkmış soruları çalışa çalışa geçti yazılıyı faydası oluyor yinede

dldkdld ne güzell şu sıralar cesaretim var ama araba yok😏

Blondie en iyi taktik’ 𝗕𝘂 𝗦𝗔𝗟𝗔𝗞 𝘆𝗮𝗽𝘁ı𝘆𝘀𝗮 𝗯𝗲𝗻𝗱𝗲 𝘆𝗮𝗽𝗮𝗿ı𝗺. ' taktiği isteyerek alamıyorsam inat ve kontrollü hırs ile alır o çok bilmiş elalemin gözüne de sokarım taktiği knk Allah yardımcımız olsun 🤲🏼🌸

Blondie arabamı dükkan alacağımız için sattık eşimde kendi arabasıyla işe çıkıyor araba kalmıyor şuan bana ama kalsa kullanırım cesaretinizi de kaybetmeyin ilk başlarda ara sokaklarda kullanın boş vakitlerde yavaş yavaş çıkın trafiğe de

5 gün sonra

yrgn1mmy çok doğru diyorsun hırs yapınca herşeyi yapıyoruz valla Amin inşallah🙏🥰