kaleli e ne amaçla çekmiş o zaman..indirilmiş uygulamalara bak vsap engellenenlere de bak

kukulii87 dosyalardan bulabilirsiniz ben ayarlar yazmışım. W dediğim baş harfi öyle başlayan mesajlaşma uygulaması onu uzunca yazarsanız çıkar.

haya dosyalardan o dediğim uygulamayı bulun. Resimlere girin. Sent dosyasına tıklayın. Gönderip sildiğiniz resimler videolar görünür.

kaleli iphoneyse App storeye girin yukarda sağda hesaba girin uygulamalara girin bu iPhonede olmayana tıklayın orda indiripte sildiği uygulamalar çıkıyor

haya Telefon modeliniz nedir? Nasıl yardımcı olacağımı bilemedim. Detay versem yorumum onaya gidiyor. Bir yolu vardır illaki ama bu çok kurcalayıcı bir detay değil. Hanımefendinin eşi galeride resim gördüğü için başkasına yollamış olabilir, yollamışsa görünür orda diye söylemiştim.

• haya bunu yanıtladı.

haya O çıkmaz ki, benim bahsettiğim dosyada sadece sizin wp üzerinden gönderdiğiniz fotolar görünür. Galeriden silseniz de bu dosyada görünür buradan da silmek gerekir.

kaleli off çok kötü birşey birine atmıştır ben olsam kıyameti kıpartmıştım o anda

Niye çekmiş demedi mi keyfi mi yani

12 gün sonra

siz hesap sorduktan sonraki eşinizin yeminlerine de inanmıyorsanız cidden boşanmalısınız bence