benbu çocuk için ilaç kullanmış yumurta büyütmemi çatlatmamı ne pek anlamıyorum doktoru maske tak git yanına demiş 😅 ne kadar doğru uyduruyor mu bilmiyorum ama hamile kalmıştı tam o zamanlarda 😅

lgrth yok vala ben maske takmadım hiç hamile demedim gittim kocamın yanına ilişkimi yaptım 🤣 zaten ben hamileliğim boyunca seks içindeydim doğuma kadar 🤣🤣o yüzden doğumum kolay geçti 😍😅

lgrth demek ki çok ta aktif değildi 🤣🤣 benim ki artık spora girmişti öyle düşün her gün spor 🤣🤣

Biyiklim ahahsh o kadar sık olmasa da benimde yürüyüş yüzmem eksik değildi ekstra olarak ama acımadılar uyuşmadan kestiler 🥲🥲 ama anneme göre çabuk doğurmuşum 20 saat evde 4 saat hastane de sancı çektim 😂

lgrth ay niye uyuşmadan kestiler ki. Ben 5 saat evde çektim 2 saat doğum sürdü kaynanam da bana diyordu sesin hiç çıkmıyordu dedim kendi içimden ıkındım 😁😁

Biyiklim iğnenin etkisini beklemeden bir anda kestiler ve ben normal sanıyordum yeni öğrendim herkes uyuşuyormuş..tam travma oldu 😂helal olsun ben çok dayanıksızım bence sancılar başlayınca adet olmuş gibi yatağa kıvrılıp kafama pikeyi çekmiştim 😂

lgrth ben ishal oldum sandım 🤣meğer doğum sancısiymis sanci girip çıkıyordu ishal olunca karnın ağırırya tuvalete koşmak istersin hane 😂 benimki öyleydi baktım girip çıkıyor süre tuttum anladım ki doğuracam sancılarımdir ben oturup cımbızla bıyığımı kaşımı alıyordum 🤣🤣eşim şok geçiriyordu bende bu yandan sancılar bi yandan yüz temizliği 😁😁

Biyiklim benim de öyle başlamıştı hatta kayısı yemiştim sebebi o sanmıştım depresyona girmiştim nasıl doğrucam diye korkuyordum 😂ilk 19-20 saat evde katlanabildim de son 5 saat dayanılır gibi değildi ya hastaneye gittim açıklık falan yok suni verdiler ilerleyince suyu patlattılar iyice çekilmez hale geldi hastanede açılma olması doğurmam 4 saati buldu 😂

lgrth benim açılmam vardı hastaneye gittiğimde o yüzden sancımi evde çektim bende kaç saat beni sadee nstye bağladılar o kadar zordu ama erken bitti benim

Biyiklim kız benim de vardı sancı ama açılma yoktu daha sancılar 4 dkya düşünce gittim yavaş yavaş başladı suniyle hızlandırdılar 😂 hastane 4 saat sürdü hatta yan odada biri 3 gündür yatıyormuş doğuramamıştı daha 😂 ay kim bilir ikinciyi nasıl doğuracam🥲

lgrth inşallah kolay doğum olur senin için cnm 😊

Biyiklim amin amin kesi atacaklarsa da uyuşturup atsınlar yeter benim için 🥲 sancılar bitiyor geçiyor o kesi ağrısı geçmiyor 🥲

lgrth normalde uyuşturup atarlar benim ki öyle oldu baya dikerken zaman aldı çünkü hissetmedim hiç

Biyiklim iğne yapmalarıyla kesmeleri bir oldu uyuşacak zaman olmadı maalesef 🥲