ikiprensesannes canım o sadece kızınınkilere bakıyo benimkine gelince 5 dakika zor bakıyorlar görümcelerimde aynı şekilde kız kardeşinin çocuğun saatlerce bakarlar benimkine 5 dakika bakmazlar

Bahtsizbedevi_ inşallah yaşadıklarını yaşarlar biz ne yaptık da başımıza geldi diye sorgularlar

lgrth canım bana gelince kimse ne empati yapar nede başka bişey bana gelince hepsi şeytanlığı düşünür

ikiprensesannes amin güzelim inan okadar çok yoruldumki kaç kere intihar etmeye kalktım ilaç içtim kaç kere o dereceye geliyorum artık sonra çocuklarım aklıma geliyo bana bişey olursa onlara kim bakar diye 🥹🥹

lgrth canım arkamada duran bi annem bide benden küçük kardeşlerim ama onlarda nereye kadar bakabilirki bana çocuklarıma oyüzden kimseye yük olmak istemiyorum açıkçası

Bahtsizbedevi_ aaa sakın öyle şeyler düşünme ya Allah korusun sen kendin varken bakmıyorlar diyorsun sen olmasan Allah korusun çocukların için güzeli düşün bugünün yarını da var çocukların büyüyecek inşallah rahat edersin ama insanlar da yaşlanacaklarini sana muhtaç olacaklarını unutmasınlar Allah gönlüne ferahlık versin inşallah 💐ama sen her ihtimale karşı en ufak bir ihtimal bile varsa o ihtimali yok et ve o adama bir tane daha çocuk verme

ikiprensesannes vermem zaten canım Allaha hep dua ediyorum gücüne gitmesin ama bana bidaha nasip etmesin diyorum onlar onu düşünmeden yaşıyorlar ama hep rabbime havale ediyorum rabbim bana muhtaç etmeden ölmesinler dilerim Allahdan şuanda ezan okunuyo 1 tane daha oğlu var bekar onun eşinden çeker hepsi ağlayarak yanıma gelirler ben ettim sen etme diye hep dua ediyorum helallik istedikleri zaman o gün geldiğinde dilimi bağla onlara karşı diye zaten çocuklarım aklıma gelince kendimi durduruyorum vazgeçiyorum hemen bi kere içtim ama kimseye söylemeden engel olmasınlar diye oğlum küçüktü daha ilaç içtim intihar için eşimin yüzünden içtikten sonra söyledim annem geldi kardeşim yeni evliydi eşiyle birlikte geldi annem gelir gelmez korkudan yığıldı yanımda kendimi bırakıp anneme üzüldüm sonra eşim geldi pişman oldu bi hatası yüzünden yapmıştım hastaneye götürmek istedi gitmedim bişey olur diye kardeşimle gelinimiz bizde benim yanımda kalmıştı

Bahtsizbedevi_ yorumlarını okuyorum ama elim varmıyor yazmaya çok üzülüyorum bu haline 🥺
              Beter olsunlar inşallah ne diyeyim başka elimden birşey de gelmiyor lütfen kendini ezdirme onlara sen çok güçlü bir kadınsın çocukların birazdaha büyüsün herşey çok güzel olacak inşallah 🤲🫂💕

perimasali802_ inşallah güzelim dışarıdan mutlu sorunsuz evliliğim varmış gibi görünüyorum ama gel gör ki içim öyle değil ezdirmemeye çalışıyorum canım ama ailesinden önce eşim eziyo ezdiriyo beni o öyle yapınca aileside öyle yapıyo eğer eşim beni savunsaydı ezdirmeseydi laf söylettirmeseydi onlar böyle davranmazdı iş eşimde bitiyo maalesef hep yüzüne söylerim hep senin yüzünden diye senden yüz bulup yapıyorlar diyorum sende işini iyi yap laf söyletme diyo bana yaptığım halde bana bu kelimeyi kullanıyo ondan sonra ben sizin lafınızı hareket edemem aranıza giremem diyo ama ailesinin lafıyla benle tartışır huzursuzluk çıkarır ben konuşuncada bana bu kelimeleri diyo saol güzelim iyiki varsınız bu uygulamada olmazsa kafayı yerdim içimde tutmaktan🫂🌸❤️🤲

Bahtsizbedevi_ kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin 😿inan çok üzüldüm durumuna gerçekten böyle insanlar nasıl vicdanları rahat ediyor zaten güzelim benim kendi çocuklarını ve anneni düşün inşallah o kocan olacak adam da kiymetini bilir 🥺

ikiprensesannes inşallah lafa gelince kimsenin hakkını yemeyen sözde dindar kv namaz kılar oruç tutar ama her türlü şeytanlığıda yapar dini işine geldiği gibi yapıyo sözde haktan hukuktan namustan bahseder başkası bişey yapsa kınar ama kendi kızları daha beter sesi çıkmaz mesela örnek veriyorum bitane dul bi kadın sevgili yapsa biriyle buluşsa yaşından çocuklarından utanmıyo der ama kendi kızıda dul diğer kızlarıda bekar herşeyi yaparlar ne yaptıklarını gelir kendileri anlatır herşeylerini bildiği halde bişey demez aksine gülerek dinler onları ama başkası yaptımı kınar dini işine geldiği gibi kullanır ama söze gelince namaz kılan oruç tutan dindar bi kadın kendi kızına gösterdiği ilgiyi gelinine göstermez yani el kızını kendi kızı gibi görmez ama lafa gelince başkasının yanında kızımdan ayırmam der kızım neyse gelinimde o der mesela hastalandım beni geçtim 2 merdiven çıkıpta torunlarına bi kab yemek yapmaz ama kızlarından biri hastalanınca gider temizliğinde yapar yemeğinide yapar çocuğunada bakar eşim 7 yıl önce cezaevine girdi iftiradan dolayı herkes imrenerek bakardı bana helal olsun derdi başkası olsa durmaz derdi kv benim yanımda o saolsun evet gelinim duruyo Allah razı olsun demek yerine duracak tabi başkaları senelerce bekliyo niye durmasın diyodu bigün olsun demedi Allah razı olsun saol oğlumun kahrını çekiyorsun eşim iddia oynardı bir dünya borcu var iddiaya halada onun borcunu ödüyo dahada dememiş helal olsun kızım saol bunca şeye rağmen oğlumun yanındasın katlanıyosun demez daha oğlunun yüzünü yıkar oğlunu aklamaya çalışır hemen kendini katıyo araya işte babasıda böyleydi iddia oynamadı ama kadınlara para yedirirdi eve para getirmezdi şöyleydi böyleydi diye lan karı bikerede demezmisin saol kızım Allah senden razı olsun başkası olsa 1 saniye durmazdı oğlumun yanında sen herşeye rağmen yinede sabredip duruyorsun diye biraz uzun oldu kusura bakma güzelim içimi dökmek istedim birazda olsa rahatlatmak istedim kendimi 🙏

Bahtsizbedevi_ ah şu kadınlar yani çok mu zor teşekkür etmek yaptığın fedakarlığı takdir etmek ama yok illa bir.kiyaslama olacak valla bence kimse kimsenin kızını kendi kızı gibi görmez yapmacık bi laftan ibaret geliyo bana keşke ama keşke o kocan olacak adam kıymetini bilse de kimseye laf ettirmese sana kıymetin kimsede olmasa bile kocandw olsa bu kadar zorlanmaz üzülmezdin