lgrth ikiprensesannes evet onun temizlik sirkesi olan beyaz sirkesi var 😂 ama bende şuan yok elma sirkesi ve lavanta yağı karıştırıp yerleri siliyorum 😂
lgrth ikiprensesannes yoo ben seviyorum lavantayla karışınca😂 beyaz sirke kokmuyor ama hatta yumuşatıcı yerine kullananlarda var
tazeann ikiprensesannes beyaz sirke kokmaz ki canım elma sirkesi de koyarsan yüzey temizleyici de koy kokusunu vermez
lgrth ikiprensesannes temizlik sirkesi ayrı o kokmuyor beyaz sirke diye geçiyor 😂 ama ben turşu için kullanılan elma sirkesiyle lavanta yağı karıştırıp yer suyu hazırlıyorum çok güzel kokuyor seviyorum 😂
basak23 ikiprensesannes ahahahhha bende acilde çalışıyorum öyle çok hasta geliyor yanlarında çocuklarda solunum yolları tahriş olmuş geliyor dikkat etmek gerekiyor domestosla sadece cif karışıyor onun harici hep etken madde 🥲
ikiprensesannes basak23 ben yapınca başıma ne geleceğiini bildiğim için çocuklarımi önce kaynanama bırakıyorum 😅 yok tövbeliyim hiçbir temizlik malzemelerini birbbirine karıştirmam 🤭