• Muhabbet
  • Yılbaşında planlarınız var mı? ☺️🎄🎉

Merhaba kızlar yılbaşında kimler nereye gidiyor evdemisiniz dışardamısınız neler yapacaksınız planlarınız var mı? Biz eşimle dışarıya çıkalım diye düşündük ama sonra vazgeçtik evde geçirmek daha güzel diye düşünüyorum. Gece korku film izleyeceğiz içeriz diye düşündük evde güzel vakit geçiririz dedik. Gelinde muhabbet edelim 😂🥰

Blondie Şuanlık plan yok evde içeriz birşeyler muhtemelen bakalım ekstra birşey çıkmazsa böyle olacak

Bebeği olanlar nasıl içiyor tamamen merakımda. Soruyorum hani sarhoş olunca nasıl bakıyoruz yada ya ağlarsa hep bunu düşünmüşümdür hazır yeri gelmişken sorayım 😂
      Not:hiç alkol almadım.

Blondie evdeyiz kutlama gibi bı derdimiz de yok inşallah çocuğu gün boyu uyutmayip gece normal bir saatte uyutmayi planlıyorum sonra da güzel bir film arkasından da ateşli bir seks (yapamadı) 😂

Blondie masa altında 12 üzüm yemeyi planlıyorum 😅😅 şaka şaka biz ramazani kutlariz 🥰

xyzem Şöyle ki dozunda içiyorum. Doğumdan sonra 1 birayı geçmedi içtiğim yada 2 3 bardak votkayi geçmedi. Şimdilerde kendimi deniyorum 3 buçuk biraya kadar hala sikinti yaşamıyorum sonra Çakırlık geliyor. Akıl başta oluyor kendini kaybetmedikten sonra sıkıntı da olmuyor bakım konusunda, birde genelde uyku zamanına denk geliyor ben evde olmazsam eşim bakıyor ilgileniyor.

Blondie bu sene ilk defa plansızız çekirdek aile olarak evde olacağız sonraki gün misafirim var önce ona hazırlık yapacağım akşam da ailecek güzel bir yemek film kızım uyuduktan sonra da bakacağız ortam ne gösteriyor 😂

Blondie evdeyiz normal diğer günleri nasıl geçiriyorsak yılbaşı da sıradan bir gün olarak geçecek önem vermem pek böyle şeylere

Blondie kızlarım evi içine edecek bende yine evle meşgul olacam hiç plan falan yapma hevesim falan Yok 😿

Peygamber Efendimiz (SAV), “Kim bir kavme benzemeye çalışırsa, o da onlardandır.” (Ebû Dâvûd, Libâs, 4/4031)buyurmuştur. Dolayısıyla Hristiyan adetlerinden olan bir kutlamayı bizlerin de onlara özenerek kutlaması onlar gibi davranmamız yasaklanmış bir durumdur.