• Muhabbet
  • Yılbaşında planlarınız var mı? ☺️🎄🎉

xyzem dozunda içmek önemli, bi kere çok küçüktü bebeğim 4 buçuk aylık falan rakı votka bira vs karıştırdık o kadar başım dönmüştü ki, eşim ve kardeşim gece bakmıştı çocuğa. O gün tövbe ettim sapıtmamaya hatta çakırlaşmıyorum bile keyfi 2 3 bira içerim ya da 3 bardağa kadar rakı içerim. Hatta ertesi günü eşim yoksa rakı içmem diyim. Üstüne geçtim mi başlıyor çakırlık çünkü

Benbenimsenkimsin E doğum günü de kutlamayın o zaman. Noel farklı yıl başı farklı. Yeni bir yaşa girerken nasıl kutlama yapıyorsanız yeni bir yıla girerken de kutlama yapılır. Bunun kafirlikle alakası yoktur. Yazdığınız bir ithamdır. Hatta buradaki müslimanlsrı kafirlikle suçlayarak en büyük günahı siz işliyorsunuz

Cicekliperde Ben sadece bildiğimi paylaştım bilmeyenler olabilir diye yapıp yapmamak isteyene kalmış müslüman birbirini uyarır diğerleri beni ilgilendirmiyor zaten istediklerini yapmada ozgurler.Herkes her şeyi paylasabiliyor ben de hadisi şerif paylastim sadece …

Benbenimsenkimsin ay çok biliyorsunuz gerçekten gevur dediniz onların noeli çoktan geçti 25 aralıktı ramazan da geldiği zaman içim huzurlu oluyor yeni yıl geldiği zamanda aynı şeyleri hissediyorum koskoca bir yılı bitiriyoruz yeni bir yıla giriyoruz niye sevinmeyelim ya ben bunu anlamıyorum hemen bir dini katıyorsunuz işin içine ama biz müslümanlar da ağaca çul çaput bağlıyoruz yok türbe türbe gezip medet umuyoruz bunlar çok mu doğru sence bunlarında yılbaşında ağaç süslemekten farkı yok gözümde.

Benbenimsenkimsin ayrıca ramazan geldiği zaman iftar olsun sahur olsun burda bir çok kişi post açıyor yemek için sahur için inancı olmayan biri de çıkıp o postun altına öyle böyle yazmıyor nerde yılbaşı postu görsem hemen din ortaya atılıyor gerçekten anlamıyorum anlamayacağım bizi resmen gevurlara benzettin o zaman Buda senin günahın olsun dört dörtlük müslüman

lionmomma yani hiç içmeyen birisi mesela 2 kadeh kırmızı şarap içti diyelim çocuğa bakabilecek kadar aklı başı yerinde oluyor mu 😂 yani bu çayırlık dediğiniz de kişiye göre değişir bi ölçüdür herhalde

xyzem Yani hiç içmeyen biri için hiç yorum yapamam maalesef bir şey derim yanlış olur o yüzden yorum yapamayacağım bünye meselesi bu

xyzem benim çocuklar 9 bucuk 10 da uyuyorlar gecede hiç uyanmazlar😂

piyangobileti ben sexs yapamıcam hasta oldum 2 gün sonra bitiyor suandada bitcek gibi ama bilemedim😂 bizde film izlemeyi düşünüyoruz