Kbranur65 çok şükür üç aylar geliyor Rabbim Ramazan’a da ulastirsin bizim bayramimiz o 💓💓
Yılbaşında planlarınız var mı? ☺️🎄🎉
Benbenimsenkimsin amin inşallah
Benbenimsenkimsin ay çok biliyorsunuz gerçekten gevur dediniz onların noeli çoktan geçti 25 aralıktı ramazan da geldiği zaman içim huzurlu oluyor yeni yıl geldiği zamanda aynı şeyleri hissediyorum koskoca bir yılı bitiriyoruz yeni bir yıla giriyoruz niye sevinmeyelim ya ben bunu anlamıyorum hemen bir dini katıyorsunuz işin içine ama biz müslümanlar da ağaca çul çaput bağlıyoruz yok türbe türbe gezip medet umuyoruz bunlar çok mu doğru sence bunlarında yılbaşında ağaç süslemekten farkı yok gözümde.
Benbenimsenkimsin ayrıca ramazan geldiği zaman iftar olsun sahur olsun burda bir çok kişi post açıyor yemek için sahur için inancı olmayan biri de çıkıp o postun altına öyle böyle yazmıyor nerde yılbaşı postu görsem hemen din ortaya atılıyor gerçekten anlamıyorum anlamayacağım bizi resmen gevurlara benzettin o zaman Buda senin günahın olsun dört dörtlük müslüman
piyangobileti ben sexs yapamıcam hasta oldum 2 gün sonra bitiyor suandada bitcek gibi ama bilemedim😂 bizde film izlemeyi düşünüyoruz
kizatasozu her yeni yıl hep bişeyler çıkarıyorlar ya😂 en güzeli🥰
perimasali802_ yaa kıyamam 🥺
TombulHatun en güzeli bence ya bende evde geçirmeyi seviyorum 😂
belladonna hahaha oda güzel 😂
ikiprensesannes çocuklu olunca öyle oluyor 🥺
Benbenimsenkimsin yani ona bakarsan doğum günüde kutlamamamız gerekiyor düğünlerede gitmemiz gerekiyor