tazeann lgrth daha küçük ya onlarıda öğrenir merak etme bende iyi şeyler yapayım da iyi örnek olayım çocuğuma 😄 şimdi değişik değişik şeyler yaparım gider milletin önünde de yapar rezil olurum 😂
perimasali802_ tazeann ikiprensesannes Sağolun kızlar dunden beri hastaneye gidip geliyorum kizim hasta erkek çocuklar da ayni şekilde krup olmuşlar kötuyuz yani
perimasali802_ TombulHatun çok kötü salgın bu nasil kalabalik hastaneler hepsi küçük çocuklar dikkat edin bulastimi rahat vermiyor
TombulHatun perimasali802_ Biz 2 3 hafta oldu sanırım sesi filan kısıldı ilk defa antibiyotiksiz atlatamadı ya ,çocuklar hasta olmasın hiç
perimasali802_ TombulHatun olmasınlar ya nasil oldu bize bulaştı bilmiyorum galiba geçen hava guzeldi diye dışarı çıktık o gün oldu sanırım Geçmiyor yaa bn çok şey denedim olmadı 😥
TombulHatun perimasali802_ ya valla benim kız da okula filan gitmiyor ama kapıyorlar işte bir yerden , inşallah çabucak atlatın peri
bossmom ciceksii ay bir post açtım ortalıktan kaybolmuşum yeni giriyorum çok yorgunum annem ameliyat oldu bugün. Refakatçisı bendim bu postuda unutmuşum jsjs